2023 Chevrolet Blazer prijs en kenmerken:

2023 Chevrolet Blazer prijs en kenmerken:

Chevrolet Blazer, vernieuwd voor 2023, werd geïntroduceerd.

Een facelift model krijgt een licht bijgewerkte styling, een groot 10-inch infotainment display, nieuwe kleuren, nieuwe wielen en meer.

2023 Cehvrolet Blazer

Uiterlijk zijn de updates zeer subtiel en de algemene vorm blijft ongewijzigd. Toch zijn er enkele detailverbeteringen die het verschil maken.

De grille, bijvoorbeeld, benadrukt nog steeds de achter uitrij lichten, maar is nu opgesplitst in een opnieuw ontworpen onderlicht.
Het interieur van het RS-model krijgt ook een nieuwe kleur. Nightshift Blue. Belangrijker nog is dat alle modellen nu met een 10-inch touchscreen worden geleverd.

2023 Cehvrolet Blaze

Draadloos opladen van smartphones is nu beschikbaar op alle modellen. Chevrolet biedt automatische noodremmen, afstandsindicator, waarschuwingssysteem voor botsingen, voetgangersrem, waarschuwingssysteem voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook en automatisch grootlicht.

2023 Cehvrolet Blaze

Onder de motorkap zal de 2023 Chevrolet Blazer worden aangeboden met een keuze uit twee motoren. Klanten zullen kunnen kiezen voor de 228 pk (231 pk/170 kW) sterke 2,0-liter vier-in-lijn gekoppeld aan een automatische 9-versnellingsbak of de 3,6-liter V6 die 308 pk (312 pk/170 kW) levert. ) en zal worden gekoppeld aan dezelfde versnellingsbak.

De 2023 Chevrolet Blazer zal deze zomer op de markt komen, aldus de automaker. Het bedrijf heeft nog niet onthuld hoe dit de prijs van het vernieuwde voertuig zal beïnvloeden. 

 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Opel Mokka-E prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsZij besloten de testprocedure voor de AB- en PHEV-modellen te wijzigen: