2023 Caddy met plug-in hybride versie:

2023 Caddy met plug-in hybride versie:

De 2023 Caddy oplaadbare hybride versie werd vastgelegd door spionagefotografen, maar er is niet veel veranderd aan het ontwerp.

De vierde generatie Volkswagen Caddy is sinds november 2020 in Europa te koop. Volkswagen lanceerde de eerste lichte bedrijfswagen op basis van het MQB-platform.

Het model, dat momenteel wordt aangeboden met een optie voor een verbrandingsmotor, zal binnenkort een oplaadbare hybride aandrijflijn aan de serie toevoegen.

Hoewel er geen groot verschil is in het exterieur design op de nieuw genomen spionagefoto's, trekt de oplaad poort op het linkervoorspatbord de aandacht en bevestigt dit de toekomst van de elektrische versie.

In de vroege stadia van de ontwikkeling van de auto waren er beweringen dat de plug-in hybride Caddy dezelfde aandrijflijn zou hebben als de plug-in hybride Golf. Volgens geruchten zou Volkswagen mogelijk met een grotere 1,5-liter TSI op de proppen komen.

Er is in dit stadium nog niets bevestigd, maar aangenomen wordt dat de aandrijflijn waar we het hier over hebben hoogstwaarschijnlijk een elektromotor zal hebben die tussen de motor en de transmissie wordt geplaatst. Het vermogen kan worden overgebracht via een zes traps dual-clutch transmissie en een lithium-ion batterijpakket kan een volledig elektrische actieradius bieden tot ongeveer 50 à 60 kilometer.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Range Rover Sport series:
Volgende Nieuws2022 Elektrische nieuwe SUV Volvo: