2023 BMW XM hybride prijs en kenmerken:

2023 BMW XM hybride prijs en kenmerken:

Het Duitse merk blijft zijn elektrische voertuigen ontwikkelen.

In de afgelopen jaren is de sector van de elektrische voertuigen blijven groeien. Een van de merken die aan deze ontwikkeling bijdraagt, is BMW. De Duitse automaker is vooral populair om zijn hybride aandrijvingen.

Als voortzetting van de tests van het XM model in Duitsland, zal BMW een iets eenvoudiger ontwerp hebben dan het XM concept.

Het 2022 BMW XM model zal beschikbaar zijn in drie verschillende prestatie-opties. De krachtigste versie heeft naar verluidt 750 pk en 1000 Nm koppel. De actieradius bedraagt ongeveer 48 km.

2023 BMW XM

De 2023 BMW XM zal in de zomer het doek lichten en rond 2023 in de verkoop gaan. Op de prijs en uitrusting moeten we nog even wachten.
2023 BMW XM. Alle nieuwe details. Hoewel BMW nog niet heeft onthuld hoe groot de accu's zullen zijn, zal de op CLAR gebaseerde XM een volledig elektrische actieradius van 50 mijl bieden en voor een vrijwel stille aandrijving zorgen.

Waarschijnlijk werkt de XM-motor samen met een 4,4-liter twin-turbo-eenheid en levert hij een enorme 750 pk en een maximumkoppel van 1.000 Nm. Hieruit blijkt dat we te maken krijgen met de krachtigste BMW M ooit geproduceerd.

Het plug-in 'M Hybrid drive' systeem werkt in combinatie met een V8 motor. De aandrijflijn van de XM is zeer milieugevoelig. Op asfalt en off-road zullen dynamische M rijmodi de vierwielaandrijving ondersteunen.

BMW heeft niet gezegd hoe groot het accupakket van de XM is, maar het bedrijf schat een actieradius van ongeveer 30 mijl op alleen elektrisch rijden per lading.

We hielden van de vintage lederen bekleding en de gewatteerde fluwelen achterbank, maar BMW zal waarschijnlijk kiezen voor lichtere materialen voor het eindproduct.
2023 BMW XM. Een gebogen instrumentenpaneel, infotainment scherm is zeer geslaagd. Het scherm gelaagd met kleurrijke M-gerichte graphics ondersteunt de nieuwste versie van iDrive setup, samen met Sirius XM satellietradio, OTA, draadloos opladen, Apple CarPlay, Android Auto.

Emily A.

Vorig NieuwsWe beginnen met de verkoop van 2030 elektrische Renault-voertuigen in Europa.
Volgende Nieuws2022 Opel Insignia prijs en kenmerken: