2023 Audi R8 heeft een aankondiging gedaan over zijn nieuwe model.

2023 Audi R8 heeft een aankondiging gedaan over zijn nieuwe model.

Het nieuwe model van de Audi R8 is in ontwikkeling en zal naar verwachting terugkeren met een twin-turbo.

Aangezien in Audi-voertuigen motoren met natuurlijke aanzuiging worden gebruikt, zullen nieuwe modellen waarschijnlijk een turbomotor hebben. Audi heeft lange tijd geen officiële verklaringen afgelegd over nieuwe modellen. De automobielsector, die moeilijke tijden doormaakt als gevolg van de economie en de zaagsel problemen, voert gedetailleerde studies uit over zelfvernieuwing en de productie van nieuwe voertuigen. Een van deze merken is Audi. Het is bekend dat Audi, het merk dat auto's produceert met een kwaliteitsuitrusting en comfortabel rijgedrag tegen betaalbare prijzen, werkt aan een nieuw model.  Hildegard Wortmann, Aud's hoofd van global en sales and marketing, gaf lange tijd geen commentaar. Audi's laatste officiële aankondigings datum was begin vorig jaar en toen kondigde men aan dat het nieuwe R8-model er niet zou komen. Wortmann heeft echter onlangs een interview gegeven aan Top Gear. In deze toespraak, zei Wortmann: De R8 is een iconisch model voor ons merk. Maar iconen uit het verleden kunnen geen iconen van de toekomst zijn. Daarom zal de opvolger van de R8 niet zomaar een elektrisch gemotoriseerde R8 zijn. Hij legde uit dat het een beetje anders moet zijn.

2023 Audi R8

Wat zullen de kenmerken zijn van het nieuwe Audi R8 model.

Na de uitleg van Wortmann is het duidelijk dat er een heel ander en functioneel model zal komen qua design en functie. Omdat privacy belangrijk is, kan men tegelijkertijd commentaar geven op algemene prognoses. Het is de bedoeling dat het nieuwe model Audi R8 in 2023 op de markt komt. Geschat wordt dat de nieuwe R8 een 4,0-liter twin-turbo motor onder de kap zal hebben. Dit model kan ook een V8-motor bevatten. Deze motor zal naar verwachting verschillende prestatieniveaus bieden, van 460 pk tot 650 pk. Wanneer de motoropties worden bekeken, wordt hij vergeleken met de Lamborghini Urus, een van de Audi RS-modellen, en die heeft een systeem dat verschillende vermogens gebruikt.

Het spreekt voor zich dat met de toevoeging van technologische functies in het nieuwe R8 model, het individu nauwgezet werkt om gemakkelijk en veilig rijden te garanderen. Geschat wordt dat het Audi R8 model in 2023 geproduceerd en verkocht zal worden met meer dan 700 pk. In dit model geeft de 4,0-liter twin-turbo V8-motor aan dat de natuurlijk aangezogen motor is verlaten. Naar schatting zal dit model ook een hybride opzet hebben. 
 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Volvo C40 met prijzen vanaf € 57.950
Volgende Nieuws2022 Skoda KAROQ met prijzen vanaf € 33.490