2023 Acura Integra motor en prijs:

2023 Acura Integra motor en prijs:

De Integra's zijn allemaal uitgerust met een turbo geblazen 1,5-liter viercilinder motor die 200 pk en 260 Nm aan tprk levert.

De 2023 Acura Integra zal in juni bij de Amerikaanse dealers arriveren, vanaf $30.800. Wie echter een handgeschakelde versnellingsbak wil, zal 35.800 dollar op tafel moeten leggen.

Het instapmodel van de Integra is voorzien van JewelEye LED-koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting. Hij heeft ook een zonnedak en lichtmetalen 17-inchwielen.

Binnenin vindt de bestuurder een 10,2-inch digitaal instrumentenpaneel met bekabelde Android Auto en Apple CarPlay compatibiliteit, en een 7-inch infotainment systeem. Andere hoogtepunten zijn een audiosysteem met acht luidsprekers en in acht richtingen verstelbare verwarmde lederen stoelen aan de bestuurderszijde.

2023 Acura Integra

Het AcuraWatch-pakket rijhulp systemen omvat adaptieve cruisecontrol, waarschuwing bij het onbedoeld verlaten van de rijstrook en remmen met botsing vermindering. Er is ook file assistentie, ver keersbord herkenning en een dode hoek informatie systeem met rear cross traffic control.

Kopers die op zoek zijn naar iets sportievers kunnen kiezen voor de Integra A-Spec, die begint bij 32.800 dollar. Die omvat LED-mistlampen, glanzend zwarte accenten en een achterspoiler. Het model krijgt ook grotere 18-inch lichtmetalen velgen met een haaigrijze afwerking.

De uitrusting wordt gecompleteerd door een head-up display, een 16-luidsprekers premium geluidssysteem ELS Studio 3D en een adaptief dempingssysteem. Het model is ook uitgerust met parkeersensoren voor en achter, remcontrole bij lage snelheid en het herziene Integrated Dynamics-systeem met een aanpasbare Individual-modus.

 

Emily A.

Vorig NieuwsFord en Honda zullen niet aanwezig zijn op de 2022 SEMA show:
Volgende NieuwsVolkswagen's samenwerking met Ford: