2022 Volvo XC60 met prijzen vanaf € 62.495

2022 Volvo XC60 met prijzen vanaf € 62.495

De Volvo XC60 wordt geleverd met een beter infotainment systeem en plug-in hybride technologie.

De Volvo XC60 is een eersteklas familie-SUV met veel veiligheidssets en een ingetogen stijl.

Moderne SUV's zoals de Volvo XC60 moeten zich aan alles aanpassen. Zakenreis, schoolreis, shoppingtrip naar het stadscentrum. Als u zich ontspannen en een beetje cool wilt voelen. Als je de dingen op scherp zet. Dan kunt u waarschijnlijk het beste naar de dichtstbijzijnde Volvo kijken, vooral omdat de XC60 ook nog eens met veiligheidstechniek komt die de meeste alternatieven een stap voor is.

2022 Volvo XC60

 In tegenstelling tot de Audi Q5 en Mercedes GLC trekt de XC60 een echte lijn met zijn koplampen in hamervorm, een schuin aflopende voorruit en kenmerkende haakvormige achterlichten.

Hij heeft een comfortabel, stijlvol en ingetogen interieur. Het is allemaal een beetje te minimalistisch, dus er zijn geen lelijke knoppen die rommelig ogen in de ruimte. In plaats daarvan bedient u de meeste functies van de XC60 via het centrale touchscreen.

Ondertussen is het comfortabel zitten in de bestuurdersstoel een eenvoudige taak. De duurdere versies van de XC60 hebben ultracomfortabele elektrische stoelen met geheugen, zodat u ze maar één keer hoeft te installeren. De achterbank is ook zeer comfortabel, met genoeg ruimte voor drie volwassenen om naast elkaar te zitten en voldoende schouderruimte om te bewegen.

2022 Volvo XC60

 Een reeks efficiënte motoren, samen met een interieur dat er goed uitziet en goed aanvoelt, maken de XC60 tot een aantrekkelijk pakket.
De kofferbak is ook behoorlijk ruim, genoeg ruimte voor de kofferbak van een gezin of een grote fiets of koffer als u de achterbank naar beneden trekt.

2022 Volvo XC60
Het kiezen van een motor voor uw XC60 is vrij eenvoudig, aangezien de meeste krachtig genoeg en vrij zuinig zijn. Uw beste keuze is een B4 diesel of een T5 benzine. Als u het grootste deel van uw tijd in de stad doorbrengt, kunt u benzine kiezen, als u veel lange ritten maakt waarbij u profiteert van een lager brandstofverbruik, kunt u diesel kiezen. I

Ongeacht de motor is het rijden in de XC60 vooral comfort. Zeker, hij is niet zo leuk op een bochtige weg als sommige van de sportievere alternatieven en hij is een beetje hobbelig in de stad, maar op snelwegsnelheid is de XC60 zo comfortabel dat u zich aan het eind van uw reis niet minder moe zult voelen. Het is zelfs nog beter met de optionele luchtvering.

En als het op uitrusting aankomt, is een goede XC60 s standaard voorzien van een automatische transmissie, met de keuze uit twee of vier wielen, afhankelijk van het model. U krijgt ook een heleboel veiligheidssystemen en een automatisch noodremsysteem is beschikbaar. 
vanaf € 62.495

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Mercedes-Benz EQB met prijzen vanaf € 64.031
Volgende NieuwsDe nieuwe Alpine A110 is geïntroduceerd.