2022 Volkswagen T7 Multivan dieselmotor optie:

2022 Volkswagen T7 Multivan dieselmotor optie:

2022 Volkswagen T7 Multivan voegt een nieuwe dieselmotor toe aan zijn diesel motoropties.

De nieuwe Volkswagen T7 Multivan is in de verkoop en kan nu ook met een dieselmotor worden aangeschaft. De vierde motorvariant, de 148 pk sterke 2,0-liter TDI, staat boven de 134 pk sterke 1,5-liter benzine TSI, maar onder de 201 pk sterke 2,0-liter TSI en de 215 pk sterke 1,4-liter TSI eHybrid.

Net als de rest van de Multivan line-up, maakt de voorwielaangedreven diesel gebruik van een zeven traps DSG-transmissie. De diesel is nu in de winkels verkrijgbaar en het volledige T7 Multivan-gamma zal vanaf eind maart voor klanten beschikbaar zijn, met de eerste leveringen.

2022 Volkswagen T7 Multıvan

In plaats van te worden gepositioneerd als een directe opvolger van de T6 Caravelle, wordt de T7 Multivan geïntroduceerd als een geheel nieuw model ter vervanging van VW's Touran en Sharan MPV's. De gefacelifte T6 - T6.1 - zal echter als bedrijfsvoertuig geproduceerd blijven worden.

MPV op bestel wagenbasis, 134 pk 1.5 TSI Life-uitvoering. In de Life-variant omvat de standaarduitrusting 16-inch lichtmetalen velgen, schuifdeuren met dubbele elektrische vergrendeling, een 10-inch infotainment systeem en VW's Digital Cockpit TFT wijzerplaten. Er zijn ook actieve veiligheidstechnologieën zoals Front Assist en Lane Assist.

2022 Volkswagen T7 Multıvan
Lichtgewicht LED-matrixkoplampen, satellietnavigatie, parkeerhulp, volledig elektrisch bedienbare schuifdeuren en elektrische achterklep met easy-open-functie; lichtmetalen 17- inchwielen zijn bij de prijs inbegrepen.

Harmon Kardon brengt uitrusting zoals het geluidssysteem, privacy glass, panoramisch glazen dak en 18 inch lichtmetalen velgen. De eHybrid- opstelling levert in totaal 215 pk met een 1.4 TSI turbobenzinemotor en elektromotor. De 13 kWh lithium-ion batterij heeft een volledig elektrische actieradius van ongeveer 48 km.

2022 Volkswagen T7 Multıvan

Binnenin heeft VW het zeven zits interieur vernieuwd. Er zijn nu vijf afzonderlijke zetels die tot 25 procent lichter zijn dan voorheen. Net als bij de Caravelle kunnen de stoelen dankzij de vloerrails heen en weer worden geschoven. De twee stoelen op de middelste rij kunnen 180 graden worden gedraaid met een functionele tafel ertussen.

2022 Volkswagen T7 Multıvan

Dankzij de volledig vlakke vloer van de Multivan kan de tafel volledig tussen de voorstoelen worden geschoven. Voor het eerst wordt ook een optioneel panoramisch glazen dak aangeboden.

Verder beschikt de Multivan standaard over een elektrische parkeerrem, terwijl alle modellen zijn uitgerust met een DSG-automaat. Door het wegvallen van de versnellingspook en de handremhendel ontstaat nog meer ruimte in het interieur. Het bagagevolume bedraagt 469 liter in zeven zits modus en 1.844 liter als de achterste rij is verwijderd. De Multivan is verkrijgbaar in twee lengtes, 4.973 mm en 5.173 mm, met een maximaal laadvermogen van 3.672 liter voor deze modellen en 4.053 liter met geïnstalleerd panoramisch glas.

Terwijl het veiligheidspakket de reeks van andere op MQB gebaseerde modellen volgt met City Emergency Braking, Traffic Sign Assist en Lane Assist, omvat de Multivan ook Car2X, een systeem dat lokale communicatie met andere voertuigen en de snelweginfrastructuur mogelijk maakt om te waarschuwen voor potentiële verstoringen. 360-graden camera's en IQ.DRive Travel Assist voor semi-autonoom rijden zijn ook leverbaar.

Emily A.

vanaf € 54.500

Vorig NieuwsDe nieuwe Alpine A4810 conceptwagen:
Volgende NieuwsVolkswagen EV productie: