2022 Volkswagen T-Roc Cabriolet prijs en kenmerken:

2022 Volkswagen T-Roc Cabriolet prijs en kenmerken:

Dankzij het vernieuwde ontwerp van de Volkswagen T-Roc Cabriolet kan de inhoud veilig naar buiten komen dankzij het paneel dat bij het kantelen in geopende toestand wordt gemaakt.

Als open crossover-model in de compacte klasse combineert de nieuwe Volkswagen T-Roc Cabriolet de robuustheid en kracht van een SUV met het sportieve uiterlijk van een cabriolet.

Net als de Beetle en Golf Cabriolet zet de T-Roc Cabriolet de traditie van Volkswagen voort met een drie laags lichtgewicht stoffen bovendeel. Een elektro hydraulisch systeem kan de kroonluchter in 9 seconden openen en sluiten.

2022 Volkswagen T-Roc Cabrio

Dankzij nieuwe rijhulp systemen zoals T-Roc, IQ Drive Travel Assist, Adaptive Cruise Control (ACC) en Park Assist biedt de auto een nog veiligere en comfortabelere rit. De nieuwe Volkswagen T-Roc Cabriolet is verkrijgbaar in de uitrustingslijnen Style en R-Line.

U denkt er waarschijnlijk over na hoe gevaarlijk een open auto kan zijn bij een ongeval. De T-Roc biedt een oplossing voor dit probleem. Bij een plotselinge koprol activeert het veiligheidssysteem van de auto onmiddellijk en beschermt het de bestuurder en passagiers met twee krachtige panelen die in minder dan een seconde achter de achterste hoofdsteunen wegschieten.

Details zoals de brede grille met geïntegreerde LED-koplampen accentueren de stoere SUV-uitstraling.

2022 Volkswagen T-Roc Cabrio


Interieur:

In het interieur van de nieuwe T-Roc Cabriolet zijn hightech en hoogwaardige materialen gebruikt in het nieuw ontworpen voorpaneel en het display gedeelte.

De digitale cockpit, gebaseerd op de derde generatie van de modulaire infotainment matrix (MIB3), is standaard aan boord. Ook het Ready 2 Discover-systeem met een vernieuwd 8-inch infotainment scherm is standaard.

2022 Volkswagen T-Roc Cabrio

De nieuwe Volkswagen T-Roc Cabriolet heeft twee efficiënte turbo benzine motoren met directe inspuiting. De 1,0-liter TSI is een driecilinder motor met 81 kW (110 pk) en een maximumkoppel van 200 Nm. De 1,5-liter TSI-motor heeft een vermogen van 110 kW (150 pk) en 250 Nm. Een handgeschakelde zesversnellingsbak en voorwielaandrijving zijn standaard, maar de grotere TSI kan optioneel worden gekoppeld aan een 7-traps DSG-transmissie met dubbele koppeling. 
 

Emily A. 

vanaf € 41.290

 

Vorig NieuwsMet betrekking tot het productiebesluit van Mercedes-Benz:
Volgende NieuwsOver de Audi Q4 en Q4 Sportback black series: