2022 Volkswagen Multivan met prijzen vanaf € 54.400

2022 Volkswagen Multivan met prijzen vanaf € 54.400

Volkswagen Multivan is een familievoertuig met een vernieuwd design en een prachtige breedte.

Volkswagen Multivan bepaalt grotendeels zijn uiterlijk. Het is eerder een uniek ontwerp dan een afgeleide van de Transporter bestelwagen.

Kopers kunnen kiezen uit twee carrosserie lengten, waarvan de tweede langer is dan vijf meter. Beide versies hebben schuifdeuren achteraan, en op de modellen met hogere specificaties kunnen die net als de achterklep elektrisch worden bediend. Een lage vloer vergemakkelijkt het in- en uitstappen, maar er is een voldoende hoge rijpositie om een goed zicht te bieden.
Het exterieur van de Multivan omvat LED-koplampen en een lichtbalk die de grille bedekt, waardoor hij 's nachts een opvallende verschijning is. Er is een carrosserie lijn die loopt van de koplampen tot de achter lichtclusters. Dit is de perfecte gelegenheid voor Volkswagen om tweekleurige lakdesigns te presenteren. Als deze niet voor u zijn, zijn er vele andere enkel metallic lakopties beschikbaar.

2022 Volkswagen Multivan


Er is veel tijd en moeite gestoken in het maximaliseren van de functionaliteit en praktische bruikbaarheid van het Multivan interieur. Naast de verhoogde bestuurderspositie is er een digitaal instrumentenpaneel en een instrumentengamma.Er is een toggle - stijl aandrijving selector tussen deze en de 10-inch touchscreen, ze maken gebruik van automatische transmissies met een versnellingsbak setup speciaal voor de Multivan.  De aanpak, inclusief de elektrische parkeerrem, betekent dat de ruimte onder het instrumentenpaneel en tussen de voorstoelen leeg is, wat meer opbergruimte of doorgang naar achteren oplevert.

2022 Volkswagen Multivan

 De Multivan biedt plaats aan vier of vijf passagiers achterin en heeft afzonderlijke zetels die veelzijdiger kunnen worden opgesteld. Volkswagen heeft het gewicht van de achterzetels met 25% verlaagd, waardoor het gemakkelijker is om de zetels te verwijderen wanneer ze niet nodig zijn. Het is ook de moeite waard te benadrukken dat het interieurdesign de norm vervolledigt, zowel op het vlak van duurzaamheid als van materiaalkwaliteit.

 Grote ruiten en het grootste panoramische glazen dak van de Volkswagen-groep zorgen voor veel licht in het interieur, wat het ruimtelijke gevoel nog versterkt. Kiezen voor een langere kofferbak vergroot de bagageruimte achter de achterbank. Afhankelijk van de uitvoering varieert het bagagevolume achter de achterbank tussen 469 liter en 763 liter. Als alle stoelen zijn verwijderd, kan tussen de 3.710 en 4.053 liter brandstof worden meegenomen.

2022 Volkswagen Multivan


Volkswagen brengt de Multivan eerst op de markt met een plug-in hybride aandrijflijn die gebruik maakt van een 1,4-liter turbo viercilinder benzinemotor met een 85kW elektromotor aangedreven door een 10,4kWh accu. Dit levert een gecombineerd maximumvermogen van 218 pk en 350 Nm op.

Dat zal positief nieuws zijn voor wie doorgaans kortere ritten maakt; de oplaadtijd bedraagt drie uur en 40 minuten. Telkens wanneer de Multivan aan een rit begint, begint hij in de elektrische modus te rijden en gaat zo door tot de batterijlading op is, waarna hij terugkeert naar de hybride modus.

Bestuurders kunnen ervoor kiezen om een bepaald niveau van batterijlading aan te houden als dat nodig is voor een ander deel van een langere reis, zoals het binnenrijden van een gebied met lage emissies. De auto is stil en heeft voldoende trekkracht van de elektromotor, zoals verwacht wordt wanneer men zich op elektrische energie verplaatst. De mate van energieterugwinning kan worden verhoogd om de elektrische actieradius te vergroten, waardoor het een gevoel geeft dat vergelijkbaar is met rijden met één pedaal. Dergelijke systemen zijn echter niet zo effectief als in volledig elektrische voertuigen.

vanaf € 54.400 

Emily A.

 

Vorig Nieuws2022 Land Rover Defender vanaf € 85.823
Volgende NieuwsVolkswagen introduceerde de nieuwe Lamando L voor 2022.