2022 Toyota Hilux GR Sport werd geïntroduceerd met zijn innovaties.

2022 Toyota Hilux GR Sport werd geïntroduceerd met zijn innovaties.

2022 Toyota Hilux GR Sport maakt zich op voor zijn terugkeer met een vernieuwd design en uiterlijk.

2022 introduceerde Toyota de Hilux GR Sport.


Toyota heeft zijn vernieuwde model voorzien van zowel nieuwe designdynamiek als nieuwe infrastructuurelementen.
De 2022 Toyota Hilux GR Sport heeft een bijgewerkte voorbumper, nieuwe luchtinlaten en mistlampen. 17-inch wielen worden ook standaard aangeboden. Het zwarte design voegt ook een sportieve flair toe aan het voertuig.

2022 Toyota Hilux GR Sport
De 2022 Toyota Hilux GR Sport, die is uitgerust met LED-koplampen in de hogere uitrustingsniveaus van de standaard Hilux, trekt de aandacht met 17-inch lichtmetalen wielen omringd door all-terrain banden, kunststof stootkussens, zwarte spiegelkappen en steps. Er is ook de GR Sport badge op de voordeuren en de achterkant.

2022 Toyota Hilux GR Sport

In het interieur maken de zetels van de GR Sport, die een mengeling zijn van zwart leder en synthetisch suède, versierd met rode gaatjes en stiksels, het verschil. Het GR Sport logo is ook terug te vinden op de vloermatten, de start-stop knop en de welkomstgrafiek van het display.

Onder de motorkap ligt een 2,8-liter benzinemotor. Deze motor kan 204 pk en 500 Nm koppel leveren. Hoeveel ton lading kan de Toyota Hilux GR Sport 2022 vervoeren? De gefacelifte Toyota Hilux GR Sport 2022 kan tot 2,5 ton trekken. 
 Emily A.

Vorig NieuwsDe 2023 Chevrolet Silverado is onthuld en geïntroduceerd.
Volgende NieuwsMazda nieuwe auto's SUV-modellen komen in 2022.