2022 Suzuki Balone opnieuw herzien:

2022 Suzuki Balone opnieuw herzien:

Suzuki Baleno heeft een re-teaser van 2022 vrijgegeven.

  

De Suzuki Baleno, geïntroduceerd in 2015 en gebaseerd op het Heartect-platform, heeft zijn eerste facelift gekregen voor het modeljaar 2022.

De voorkant is scherper dan voorheen. Er zijn ook nieuwe LED-koplampen, vergelijkbaar met de Toyota Corolla. Daarnaast zorgt de chromen balk in de grille ervoor dat de auto er moderner uitziet. Aan de achterkant wachten ons nieuwe achterlichten en een nieuw bump erontwerp.

2022 Suzuki Balone

De meest opvallende functie binnenin zal het head-up display zijn. De teaser toont ook de snelheidsmeter, toerenteller en versnellingspook.

De nieuwe Baleno wordt aangedreven door een 1,2-liter mild hybrid benzinemotor met 89 pk. Een andere motorvariant wordt een 1,2-liter benzinemotor met 82 pk. De automatische transmissie vervangt de CVT-transmissie.

2022 Suzuki Balone

De dieselmotoren zullen niet langer een 1,0-liter aanjaag motor of een 1,25-liter turbodiesel hebben. Dit is het gevolg van strenge emissie regelgeving.

2022 Suzuki Balone

Suzuki heeft het model Baleno teruggetrokken van de Britse en Europese markten. Maar de verkoopcijfers in India zijn vrij goed. Hij staat zelfs in de top 5 van de bestsellerlijst van India. 
 

Emily A.

Vorig NieuwsZij besloten de testprocedure voor de AB- en PHEV-modellen te wijzigen:
Volgende Nieuws2022 Skoda Karoq prijs en kenmerken: