2022 Suzuki Across Prijs en kenmerken:

2022 Suzuki Across Prijs en kenmerken:

De nieuwe Suzuki Across laadt sneller op, is sneller en stiller.

Suzuki past een modeljaar update toe op de Across. De van Toyota geleende plug-in hybride SUV krijgt een snellere boord lader en een lagere vanaf prijs.

Medio 2020 kwam Suzuki verrassend uit de hoek door Across aan te bieden. De SUV bleek de eerste plug-in hybride van het merk te zijn, al is hij minder Suzuki dan de Suzuki die je aan de voorkant kunt zien.

Het 18,1 kWh accupakket van de Suzuki Across, plug-in hybride SUV, kan sneller worden opgeladen dan voorheen. De Across had voorheen een 3,3 kW- boord ader, maar krijgt nu een 6,6 kW-lader. De plug-in hybride aandrijflijn heeft verder geen ingrepen, dus ook het nieuwe modeljaar beschikt de Across over de vertrouwde 306 pk sterke aandrijflijn, krachtig genoeg om de auto in precies 6 seconden naar 100 km/h te laten accelereren.
Sneller en stiller; andere wijzigingen zijn klein, maar verhogen het comfort. Zo zal de Across dankzij het gebruik van meer geluiddempende materialen iets stiller zijn dan voorheen en kan de elektrisch bediende achterklep nu sneller open en dicht. Daarnaast heeft de Across nu drie USB-C-aansluitingen en gebruikt Suzuki LED-technologie voor zowel de interieurverlichting als de mistlampen. Suzuki zal de Across alleen aanbieden in een geïnstalleerde versie met de naam Style.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNew Polestar O2
Volgende Nieuws2022 Fiat E-Ulysse prijs en kenmerken: