2022 Skoda Fabia Monte Carlo:

2022 Skoda Fabia Monte Carlo:

De 2022 Skoda Fabia Monte Carlo heeft zijn nieuwe design vrijgegeven en zal in februari worden onthuld:

Skoda heeft teaser afbeeldingen vrijgegeven van de Monte Carlo-variant van de nieuwe Mk4 Fabia. Ook is bevestigd dat de Supermini geen hete vRS-variant zal krijgen.

Als aanvulling op de SE L en Color Edition aan de top van de Fabia line-up, zal de Monte Carlo worden aangeboden met diverse visuele upgrades en een nieuwe motor optie. De 148 pk sterke 1,5-liter viercilinder turbobenzinemotor die in diverse Skoda-modellen wordt gebruikt, wordt ook toegepast in de Kamiq, Octavia en Scala modellen.

2022 Skoda Fabia Monte Carlo

De toevoeging van deze motoroptie betekent dat dit de krachtigste Fabia wordt sinds de tweede generatie van de 177 pk sterke Fabia vRS in 2010 werd geïntroduceerd.
Preview tekeningen vrijgegeven door Skoda tonen een two-tone look vergelijkbaar met eerdere Monte Carlo versies, met een zwart dak en felrode kleur gecompenseerd door spiegels.

Er is een nieuwe voorspoiler met een grote luchtinlaat die zich uitstrekt over de auto en een zwarte grille omlijsting. De achter diffuser, zij skirts en raamlijsten zijn ook zwart, met Monte Carlo badges op de spatborden.

2022 Skoda Fabia Monte Carlo

Het model lijkt ook grote wielen te hebben, hoogstwaarschijnlijk 18 inch in diameter.

Het zwart-rode thema wordt doorgevoerd in het interieur met een rode streep op het dashboard en rode details op de deurpanelen en rond de middenconsole.

Skoda Fabia Monte Carlo 2022. Het touchscreen toont het 9,5 inch Monte Carlo logo dat ook op andere Fabia's wordt gebruikt. Hij heeft ook een sportief driespa aks stuurwiel.

Een handgeschakelde zesversnellingsbak is zichtbaar in de schets, dus een 110-pk 1,0-liter driecilinder turbobenzinemotor, momenteel de krachtigste eenheid aangeboden in de Fabia, zou waarschijnlijk een optie kunnen zijn. Dit wordt ondersteund door het getal 110 dat prominent op het display van het digitale instrumentenpaneel prijkt.

Skoda introduceerde het Monte Carlo embleem 11 jaar geleden voor het eerst op de Mk2 Fabia, en sindsdien is het de sportiefste uitvoering in elke generatie.


De nieuwe Fabia Monte Carlo wordt naar verwachting medio februari gepresenteerd. 
 

Emily A.

Vorig NieuwsMaserati nieuwe speciale M-editie modellen
Volgende NieuwsOver de Mitsubishi Vision Ralliart SUV: