2022 Renault Zoe e-Tech prijs en kenmerken:

2022 Renault Zoe e-Tech prijs en kenmerken:

De Renault Zoe is een kleine auto met krachtige prestaties, een effectief bereik en 100% elektrisch.

Renault heeft ook de remlichten van de Zoe als leds uitgevoerd

Maar nog spannender dan dat is wat er binnenin ligt. Standaard is er een super stijlvol instrumentenpaneel, een stijlvol infotainment systeem en een digitaal display voor de bestuurder.
Gelukkig is de Renault Zoe van binnen heel comfortabel, althans voorin. De ruimte voor de achterpassagiers is wat beperkt, en ze zullen zich behoorlijk opgelaten voelen als er niet genoeg schouderruimte is om drie volwassenen te vervoeren.

2022 Renault Zoe e-Tech

 De Renault Zoe vertrouwt niet op trucjes zoals sommige elektrische auto's. In plaats daarvan richt hij zich op de betaalbaarheid voor een kleine elektrische auto, de goede actieradius en het verrassende rijplezier.
U zult uw gammele elektrische stadsbuggy waarschijnlijk niet gebruiken om zware ladingen te vervoeren. In plaats daarvan zul je door de spits rijden, iets waarvoor Zoe geboren is. Je hebt een goed zicht naar voren dankzij de brede ramen, en de lichte besturing maakt het nemen van scherpe bochten een probleem.

2022 Renault Zoe e-Tech

Toch kan de nieuwe Renault Zoe meer dan alleen uitstapjes maken. Met zijn volledig opgeladen accu's, wat drie uur duurt met een algemene lader van 22 kW, kun je zo'n 240 mijl afleggen. Thuis opladen met de standaardopstelling van 7 kWh is een klus van acht uur, maar snelladen tot 80% met een lader van 50 kWh duurt 70 minuten bij het krachtigere model. Een oplaadbeurt van 30 minuten levert echter een actieradius van 90 mijl op.

2022 Renault Zoe e-Tech

Al deze versies voelen ook behoorlijk verwend aan voor een kleine auto, dus je zult geen probleem hebben met het ontwijken van kruispunten of het inhalen van zware vrachtwagens. Dat gezegd hebbende, de Renault Zoe is geen bijzonder goede snelwegn cruiser. Zeker, de elektromotor is veel stiller dan een benzine- of dieselmotor, maar op snelheid hoor je nog steeds een behoorlijke hoeveelheid wind- en bandengeruis.

Om lange ritten iets draaglijker te maken, krijg je in elk geval cruise control, maar alleen auto's uit de middenklasse en hoger krijgen extra veiligheidskit, waaronder standaard een automatische noodstop.

Toch moet je je daardoor niet laten afschrikken. De Renault Zoe is een zeer capabele kleine elektrische auto die een ruime actieradius heeft en waarmee je instappers kunt ontwijken, levendige prestaties en een behoorlijk indrukwekkende hoeveelheid standaard kit.

De grote ramen van de Renault Zoe zijn behoorlijk breed voor een kleine auto. 

vanaf € 33.490

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Citroen e-Berlingo prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2022 Honda Scooter SH150İ prijs en kenmerken: