2022 Renault Megane E-Tech

2022 Renault Megane E-Tech

2022 Renault Megane E-Tech behaalde een score van EuroNcap voor volledige bescherming en 88% succes voor kinderbescherming.

De nieuwe Megane E-Tech 100% Electric heeft zijn betrouwbaarheid bewezen door 5 sterren te krijgen van EuroNCAP met het testprotocol 2022. De volledig elektrische New Megane E-Tech, met zijn extreem veilige carrosserie voorzien van in totaal 7 airbags, scoorde 85% voor de bescherming van volwassen passagiers, 88% voor de bescherming van kinderen, 65% voor kwetsbare weggebruikers en 79% voor veiligheidshulpmiddelen.

Er waren nog andere elementen die door EuroNCAP werden beoordeeld. Daartoe behoren de nieuwe Megane E-Tech 100% elektrisch en de innovatie Firefighter Access, het resultaat van meer dan 10 jaar partnerschap tussen Groupe Renault en Franse brandweerlieden.

2022 Renault Megane E-TEch

De nieuwe Megane E-Tech 100% Electric heeft een QR-code op de voorruit. Deze QR-code is speciaal ontworpen om hulpverleners snel te laten zien dat het om een EV gaat door het voertuig te scannen wanneer ze reageren op een ongeval. Deze QR-code is ook bedoeld om snel en risicoloos toegang te krijgen tot de structurele informatie van de auto, zoals de locatie van de batterij en de airbags. Op die manier kan tot 15 minuten worden bespaard om de inzittenden uit het voertuig te halen na een eventueel ongeval.

Firefighter Access en de QR-code zijn slechts enkele van de punten die de optimale veiligheid van de gebruikers van de Renault-voertuigen verhogen. Het waarborgen van de veiligheid van de gebruikers en de werknemers op het werk is namelijk een van de drie sleutelelementen van het beleid voor duurzame ontwikkeling van de Renault Groep (met MVO, ecologische verandering en participatie) dat in het kader van de "Renaulution"-strategie wordt uitgevoerd. 
 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Kia EV6 elektrische prijs en functies:
Volgende Nieuws2023 Kia E-Niro HEV prijs en kenmerken: