2022 Renault Austral SUV prijs en kenmerken:

2022 Renault Austral SUV prijs en kenmerken:

Renault, zal de nieuwe Austral beschikbaar zijn in zowel mild-hybride als full-hybride benzine-elektrische versies.

De lanceerdatum en prijs van de concurrent van Hyundai Tucson, Ford Kuga en Volkswagen Tiguan moeten nog worden bepaald. Renault stelt echter dat bestellingen vanaf medio 2022 worden aangenomen en dat de verkoop in het najaar zal beginnen.

Hij heeft LED-verlichting aan de voor- en achterzijde en skid plates. Lichtmetalen wielen zijn verkrijgbaar in maten van 17 tot 20 inch. De auto, die 1,62 meter hoog, 1,83 meter breed en 4,51 meter lang is, heeft een wielbasis van 2,67 meter. Er worden zeven kleuren aangeboden: Glacier White, Pearl White, Flame Red, Iron Blue, Diamond Black en Shale Grey, met tweekleurige afwerkingen ook beschikbaar op hogere modellen.

2022 Renault Austral

De Austral is gebaseerd op hetzelfde mechanische platform als de huidige Nissan Qashqai.

Het motoren aanbod begint met 138 en 158 pk sterke 12-V mild hybrides. De eerste is verkrijgbaar met een handgeschakelde of automatische transmissie, de tweede alleen met een automatische transmissie.

Er is ook een meer geavanceerde 128 pk milde hybride met automatische transmissie (48v). Deze combineert een 1,2-liter driecilinder turbobenzinemotor met een 48V-accu.

2022 Renault Austral

interieur en technologie:
Binnenin valt vooral het "OpenR"-design van het instrumentencluster op. Een hoogwaardig Harmon Kardon - geluidssysteem is verkrijgbaar als optionele upgrade van het standaard geluidssysteem.

Er is ook een middenarm steun met geïntegreerd draadloos oplaadstation en een optioneel panoramisch glazen dak van Techno Equipment.

2022 Renault Austral

Het infotainment systeem is gebaseerd op Google's Android Automotive-software.

Op het gebied van veiligheid biedt de Austral tot 32 verschillende rijhulpmiddelen, aldus Renault. Het gaat onder meer om adaptieve cruise control met stop-and-go-functie, verkeersbord- en snelheidslimiet herkenning, 360-graden parkeercamera, automatische parkeerhulp, waarschuwing voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook, dode hoek waarschuwing, waarschuwing voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook, autonome noodremmen voor en achter en waarschuwing voor dwarsverkeer achter. 

2022 Renault Austral

Het bagagevolume bedraagt 500 liter in de mild hybride en 430 liter in de E-TECH hybride. Deze standaardwaarden kunnen worden verhoogd tot respectievelijk 575 en 555 liter, met behulp van het hierboven beschreven stoelverschuivings mechanisme. Ook de prijs is nog niet bekendgemaakt.

 

Emily A.

Vorig NieuwsAudi gefacelifte e-tron Sportback gaat de wintertest in:
Volgende NieuwsBMW IX5 waterstof brandstof voertuig: