2022 Peugeot uitgeroepen tot auto van het jaar:

2022 Peugeot uitgeroepen tot auto van het jaar:

2022 Peugeot werd door de jury bekroond als Beste Stadsauto van het Jaar en als Vrouwenauto van het Jaar.

De nieuwe Peugeot 308 is door de jury van de 'Women's Car of the Year' uitgeroepen tot 'Best City Car of the Year'. De WWCOTY-jury, bestaande uit 56 personen uit 40 landen en 5 continenten, beoordeelde het nieuwe PEUGEOT-model op het gebied van "veiligheid, rijgedrag, technologie, design, milieubewustzijn en prijs-kwaliteitverhouding". Na bestudering van de minstens 65 kandidaten die in 2021 werden ingediend, bekroonden de deskundige juryleden de nieuwe Peugeot 308 in de categorie "Beste stadsauto van het jaar". Naast deze prestigieuze prijs drong de nieuwe PEUGEOT 308, die in Duitsland de prijs "Auto van het Jaar 2022" won, door tot de finale van de "Europese Auto van het Jaar"-award, maar verloor de eerste plaats aan de Kia EV6.

2022 Peugeot 308

Linda Jackson, CEO van PEUGEOT, zei: 'Het feit dat de nieuwe PEUGEOT 308 door vrouwelijke leden uit verschillende geografische regio's werd verkozen tot 'Beste Stadsauto van het Jaar 2022' toont aan hoe juist de strategische beslissingen van PEUGEOT waren. zei. 'De unieke looks, de uitstekende technologie, het rijgevoel en het aanbod van zowel elektrische als verbrandingsmotoren maken van de Peugeot 308 de ideale keuze voor klanten in alle landen van de wereld', aldus...

2022 Peugeot 308

De 56-koppige 'Women's Car of the Year' jury bepaalde de winnaars in zes verschillende categorieën: 'City Car', 'Family SUV', 'Family Car', 'Large SUV', 'Sports Car' en '4x4'.

2022 Peugeot 308

Nieuwe Peugeot 308; Hij wordt geproduceerd in twee verschillende carrosserie typen als 5-deurs en stationwagon. De Peugeot 308 heeft een hoog rendement; hij wordt aangeboden met benzinemotoren (110 en 130 pk) of dieselmotoren (130 pk) en met oplaadbare hybride opties (180 en 225 pk). Bovendien zal volgend jaar een volledig elektrisch model aan het gamma worden toegevoegd. Net als het exterieur design van de Peugeot 308, is ook het interieurdesign opmerkelijk. De unieke ergonomie van de PEUGEOT i-Cockpit, gekenmerkt door aandacht voor kwaliteit, digitale interfaces van de volgende generatie en een compact stuurwiel dat een intuïtievere en directere rijervaring biedt, zorgt voor een opvallend en modern interieur.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe Hyundai Inoiq 5N
Volgende NieuwsPorsche werkt samen met de e-bike: