2022 Opel Mokka-E prijs en kenmerken:

2022 Opel Mokka-E prijs en kenmerken:

De Opel Mokka-E is een elektrische crossever die er goed uitziet, leuk is om te rijden en stijlvol is.

Het is net een van die ombouw shows waar de nieuwe Opel Mokka van saai naar flamboyant gaat en eentje op miraculeuze wijze transformeert van stoer naar aantrekkelijk naar stoer naar stoer, en de gloednieuwe elektrische Mokka-e is misschien wel een van de spannendste kleine modellen die er zijn.

 Je zou nooit geloven dat hij is gemaakt door hetzelfde bedrijf dat de eerdere, nogal vergetelijk ogende Mokka produceerde. Met zijn superstrakke koplampen ziet dit geblauwde front er geweldig uit, en de grote luchtinlaten en hoekige chromen bumper lijsten maken hem tot een van de meest in het oog springende kleine SUV's die er zijn.

2022 Opel Mokka-E

Het is echter niet alleen een mooi gezicht. De tweekleurige carrosserie en de chroomstrip over het dak zorgen ervoor dat de nieuwe Mokka-e er niet uitziet als een hatchback die net is opgetild en voorzien van een set grote lichtmetalen wielen. Aan de achterkant is het hetzelfde verhaal, met een set cool ogende, naar beneden gerichte stijlen bij de voorruit en nieuwe, plattere remlichten zoals je die ook op de nieuwste Astra ziet.

Het interieur van de oude Opel Mokka was netjes georganiseerd, maar een beetje saai. Het interieur van de nieuwe auto wordt nog luxueuzer, dankzij een infotainment systeem dat is geïnspireerd op de dual-screen setup die je op de nieuwste Mercedes-modellen krijgt.

2022 Opel Mokka-E

Natuurlijk verbindt Opels systeem het centrale touchscreen niet zo naadloos met het display van de bestuurder als in een Mercedes, maar het heeft zeker functies zoals die van de Renault Captur, Volkswagen T-Roc en Skoda Kamiq gelikt. De Range Topper krijgt een 12-inch display voor de bestuurder en een 10-inch centraal touchscreen.

Zoals bijna alle nieuwe auto's heeft hij Apple CarPlay en Android Auto smartphone mirroring. Je zult de Opel Mokka-e kunnen krijgen zodat je de navigatie- en media streaming- apps van je telefoon kunt gebruiken via de ingebouwde displays van de auto.

De nieuwe Opel Mokka-e is 12,5 cm korter dan de oude Mokka X, dus je kunt verwachten dat het binnenin krapper zal zijn. Niet dus, want Opel heeft het nieuwe model 10 mm breder gemaakt en de voor- en achterwielen 2 mm gescheiden, zodat er binnenin iets meer passagiersruimte is dan voorheen.

2022 Opel Mokka-E

 De Mokka-e ziet er bijna identiek uit als de standaard auto, maar likt de benzine Mokka op bijna elk gebied behalve de prijs.
Minder eenvoudig is het om meerdere lange volwassenen op de achterbank te vervoeren.  Weinig kinderen hebben ruimte om te gaan liggen, maar langere volwassenen zullen zich afvragen of je ze stiekem kunt haten na een paar uur op de comfortabele achterbank van de Mokka-e te hebben doorgebracht.

2022 Opel Mokka-E

Groter dan een Corsa-e maar iets kleiner dan de bagageruimte van een Peugeot e-2008 of een Kia e-Niro.Parallel parkeren is niet de gemakkelijkste, en het is niet echt leuk, maar de Mokka-e heeft een respectabele actieradius van 201 mijl. Hij is gemakkelijk te besturen in de stad, zeer stil op de meeste hellingen en comfortabeler dan de traditionele Mokka.

vanaf € 35.149

Emily A.

Vorig NieuwsBeknopte informatie over de nieuwe Mazda CX-60:
Volgende Nieuws2023 Chevrolet Blazer prijs en kenmerken: