2022 Opel Insignia prijs en kenmerken:

2022 Opel Insignia prijs en kenmerken:

De Opel Insignia is een middelgrote familie sedan of hatchback.

Het interieur van de Insignia is een grote stap vooruit in vergelijking met dat van de oude Vectra. De kwaliteit van de materialen en de algemene indeling zijn sterk verbeterd, maar het interieur blijft nog steeds achter bij dat van de Volkswagen Passat en de passagiersruimte is niet zo royaal als je zou verwachten.

De Insignia is een zeer capabele snelweg cruiser. Het rijgedrag absorbeert hobbels en oneffenheden keurig en er komt bijna geen geluid snel het interieur binnen. Hij zal de bestuurder niet zo vermaken als een Mondeo, maar je voelt je nooit moe of uitgeput na een lange rit in de Insignia.

2022 Opel Insignia  
De 2.0 liter dieselmotor is de beste keuze. Het meest opmerkelijk zijn zijn tractie bij lage snelheid en zijn stille karakter op de snelweg. Sommige benzinemotoren zijn sneller, maar geen enkele kan tippen aan het lage verbruik van diesels of de gratis wegenbelasting van het 1.6-liter model.

2022 Opel Insignia

De uitrustingsniveaus zijn goed, en elke Insignia wordt geleverd met climate control, DAB digitale radio met Bluetooth telefoon connectiviteit, automatische verlichting en cruise control.

De Insignia wordt door sommige mensen nog steeds over het hoofd gezien op basis van de reputatie van zijn voorgangers in plaats van zichzelf. Het mag dan wel de opvolger zijn van de weinig geliefde Vectra, maar dit is een andere auto, gebouwd op een wereldwijd platform dat in grote aantallen over de hele wereld wordt verkocht.

2022 Opel Insignia

Het is misschien niet de beste auto in zijn klasse en op de weg is hij al naar de achtergrond verdwenen, maar als je het juiste model koopt, kan hij van onschatbare waarde zijn en alleen daarom al de moeite waard om aan te bevelen.
Net als het interieur is ook de rijervaring enorm verbeterd ten opzichte van de oude Vectra. Hij wordt niet zo hoog gewaardeerd als de Mondeo, maar er zijn maar weinig auto's in zijn klasse die zich tot die hoogte kunnen meten, en Opel lijkt de basis goed voor elkaar te hebben.

 De Insignia is geboren om bestuurders de snelweg op en af te sturen, en dat doet hij ongelooflijk goed. 
 

vanaf € 45.249

Emily A.

Vorig Nieuws2023 BMW XM hybride prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsSmart EQ ForFour is officieel geproduceerd: