2022 Nieuwe Mazda CX-5 vanaf € 36.490

2022 Nieuwe Mazda CX-5 vanaf € 36.490

De nieuwe Mazda CX-5 kodo maakt meer indruk met zijn comfort en vernieuwde technologie.

De Mazda CX-5 ziet er niet alleen slim uit, hij zit ook boordevol high-tech uitrustingen.

 Een grote SUV-familie markt CX-5 beklimt bergen voor plezier. Je kunt hem krijgen met een reeks motoren, waaronder de 184 pk diesel die standaard met vierwielaandrijving geleverd wordt.

Het slimme exterieur van de Mazda CX 5 wordt weerspiegeld in zijn goed uitgeruste cabine. Standaard krijgt u stoelverhogers met lendensteun, veel zacht materiaal en een lange middenconsole met voetsteunen die u het gevoel geven dat u in een sportwagen zit. De ver naar achteren geplaatste wijzerplaten lijken meer op die van een MX-5 sportwagen en de slimme luchtroosters hebben ook een onaantastbare metalen afwerking.

2022 Mazda CX-5

Standaard krijg je een 8,0 inch infotainmentscherm met satellietnavigatie. Het is niet het meest gelikte scherm dat er is, maar het is behoorlijk helder en je bedient het met het touchscreen of het intuïtieve scrollwiel achter de versnellingspook, net zoals je dat in een Audi of BMW zou doen. Het dient ook voor Apple CarPlay en Android Auto smartphone mirroring.

Voor de achterpassagiers zijn niet veel hightech voorzieningen toegepast, maar zij hebben wel alle ruimte om te liggen. Er is meer beenruimte dan u zult vinden, en genoeg hoofdruimte voor uw twee meter lange vrienden om comfortabel te zitten.

2022 Mazda CX-5


 Klap de achterbank drievoudig neer en er kunnen twee passagiers instappen met de lange kofferbak in de kofferbak. Met alle achterstoelen neergeklapt heb je 1.620 liter ruimte om te vullen, en de vlakke vloer van de Mazda maakt het makkelijk om zware dozen naar binnen te schuiven.

Je kunt de Mazda CX-5 krijgen met een benzine- en twee dieselmotoren. De 2.0-liter benzine is niet bijzonder krachtig, maar hij is stiller en soepeler dan beide stadsdiesels. Mazda beweert dat hij 44,1 mpg haalt, maar in de praktijk zal hij ongeveer 40 mpg halen.

 2022 Mazda CX-5

Zit u vaker op de snelweg  Dan zou een van de twee 2.2-liter diesels beter zijn. Het 150 pk-model heeft meer dan genoeg vermogen om langzaam rijdend verkeer in te halen en zal in normaal rijgedrag ongeveer 50mpg opleveren. De parmantigere versie met 184 pk is iets minder dorstig, maar beter als u regelmatig veel bagage meeneemt of een aanhangwagen trekt, want hij wordt standaard geleverd met vierwielaandrijving.

De volledig nieuwe Mazda CX-5 Signature onderscheidt zich van de massa, waar je ook gaat. Het is een prachtige auto met luxueuze donkerbruine nappalederen bekleding, prachtige interieurdetails in Japans Sen-hout en een voorbumper, achterbumper en spatborden in carrosseriekleur.
Ontdek de massaal vernieuwde versie van de Mazda CX-5. Volop ruimte en perfect voor het hele gezin.
 
Het Kodo-design toont zich beter dan ooit met het vernieuwde exterieur. Sterke lijnen zorgen voor de nodige verfijning en typische Mazda-uitstraling.


De CX-5 is een stijlvolle SUV die het overwegen waard is als u op zoek bent naar een grote, stijlvolle gezinsauto die zowel goed is uitgerust als verrassend sportief rijdt.

vanaf € 36.490

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Mitsubishi Airtrek elektrische auto toonde zich met zijn ontwerp
Volgende Nieuws2022 BMW X5 met prijzen vanaf € 68.976