2022 Mercedes-Benz GLC SUV:

2022 Mercedes-Benz GLC SUV:

De Mercedes GLC is elegant en ontspannend en biedt meer dan voldoende ruimte binnenin.

De Mercedes GLC is een premium SUV met een premium interieur en veel ruimte.

De naam GLC impliceert dat de SUV ongeveer even groot is als de C-Klasse en een aantal van zijn looks deelt. De GLC is iets agressiever dan de sedan, maar je kunt de familiegelijkenis zien en het zijn allebei slim uitziende auto's.

Het interieur van de GLC lijkt er nog meer op, want het interieur van de GLC is net zo luxueus en aangenaam als dat van de C-Klasse. Dankzij de zacht aanvoelende materialen en de houten bekleding is het er heerlijk vertoeven, vooral met de comfortabele lederen zetels.

Het interieur van de Mercedes GLC lijdt onder een nogal povere infotainment setup. Het display lijkt een bijzaak op het voorpaneel en hoewel de functionaliteit goed is, oogt de interface oud en niet erg gebruiksvriendelijk.

Binnenin is er echter voldoende ruimte en zelfs lange volwassenen zullen geen moeite hebben om zich aan de achterbank aan te passen. Voorin is het ook erg ruim, met veel opbergruimte rondom de cabine voor uw spullen. Er is ook een grote boot, dus de grond zou geen probleem moeten zijn of u nu een fiets, auto of golfclub vervoert.

 De Mercedes GLC heeft een slanke cabine en een scherpe styling, dus het is een aantrekkelijke keuze.

De duurdere modellen hebben luchtvering, maar de meeste auto's hebben standaard veren, en hoewel de GLC over het algemeen comfortabel is, kan hij bij lage snelheid een beetje krap worden op oneffenheden. Versies met grotere lichtmetalen velgen versterken deze eigenschap nog.

De BMW X3 is wendbaarder en daarom is het niet zo leuk om te rijden. De besturing is licht, maar onbevredigend in de omgang, en met vierwielaandrijving en een negentraps automaat als standaard, is snel rijden veiliger dan opwindend.

Toch kiezen kopers die een sportieve auto willen zelden voor een SUV. De GLC heeft de praktische en luxueuze uitstraling die hij verdient.

 

Emily A.

Vorig NieuwsBMW heeft 1 miljard euro geïnvesteerd in zijn Oostenrijkse fabriek:
Volgende NieuwsDe nieuwe Citroen e-C4 X 2022 komt als elektrische hatch: