2022 MazdaCX-60 prijs en kenmerken:

2022 MazdaCX-60 prijs en kenmerken:

De nieuwe MazdaCX-60 is wat we kennen als Mazda, dankzij zijn dik gebogen en brede grille.

Het is een slim uitziend ontwerp. Aan de voorkant zijn enkele slanke LED-koplampen samen met een dikke grille omgeven door chroom.
Als je opzij kijkt, heb je 18-20 inch lichtmetalen velgen. Hij heeft ook een paar vouwen om hem een meer doelgerichte houding te geven. Het is geen sportwagen, maar hij ziet er gespierder uit dan de gemiddelde SUV.

2022 MazdaCX-60


De achterkant lijkt sterk op die van de kleinere Mazda CX-5. Dat betekent dat je een aantal slanke LED-lampen en een sportief ogende bumper hebt.

Nieuwe Mazda CX-60 motoren en rijeigenschappen:
Een verscheidenheid aan motoropties zijn beschikbaar in de nieuwe Mazda CX-60, waaronder Mazda's eerste plug-in hybride motor.

 

2022 MazdaCX-60
Deze combineert een 2,5-liter benzinemotor met een 136 pk sterke elektromotor en een 18 kWh batterij om 327 pk en 500 Nm koppel te produceren.
Dit model heeft een puur elektrische actieradius van 37 mijl en kan volledig worden opgeladen in slechts vier uur vanuit stationair toerental.
U kunt ook kiezen tussen een 3,0-liter zescilinder-in-lijn benzinemotor of een 3,3-liter zescilinder-in-lijn dieselmotor.
Beide motoren worden aangeboden met mild hybrid technologie die gebruik maakt van een kleine batterij om de efficiëntie en het brandstofverbruik te verhogen.

2022 MazdaCX-60

Het interieur en infotainment systeem van de nieuwe Mazda CX-60:
Het interieur van de nieuwe Mazda CX-60 ontleent veel designelementen aan andere auto's uit het Mazda-gamma. Dit betekent dat u een zeer minimalistisch design krijgt.


Er zijn veel glanzende afwerkingen om de ruimte op te fleuren en over het algemeen is het een stijlvol ogend interieur. Als Mazda weet je ook dat de materialen van hoge kwaliteit zullen zijn en goed gebouwd.


Standaard krijg je een centraal 12-inch touchscreen met draadloze Apple CarPlay en Android Auto, dual-zone climate control en automatische cruise control. Naarmate de reeks toeneemt, kunt u functies toevoegen zoals sleutel loze toegang en start, elektrisch verstelbare stoelen en verwarmde stoelen.


Hogere modellen krijgen Mazda's nieuwe Driver Personalization System. Dat maakt gebruik van gezichtsherkenning om te identificeren wie de auto bestuurt en past de zetel, de head-up display en de spiegels daarop aan.

 

Emily A.

vanaf € 51.690

Vorig Nieuws2023 Peugeot 4008 details:
Volgende NieuwsOver 2023 Volkswagen ID BUZZ details: