2022 Mazda MX-5 prijs en kenmerken:

2022 Mazda MX-5 prijs en kenmerken:

De Mazda MX-5 is niet zomaar een auto, het is een sportversie van perfectie.

De Mazda MX-5 is uitgegroeid tot een toevluchtsoord voor iedereen die houdt van zeer de moeite waard rijden.
Terwijl de vorige generaties van de Mazda MX-5 genoeg alternatieven hadden om zich zorgen over te maken, staat deze nieuwste auto echt in zijn klasse en overtreft hij opkomende sportwagens als de BMW Z4, Audi TT Roadster en Mercedes SLC in termen van prijs.

2022 Mazda MX-5

Dit is de kleinste Mazda MX-5 ooit gebouwd  100 kg lichter dan de auto die hij vervangt. Mazda's aandacht voor details is zowel op de rechte stukken als in de bochten voelbaar. Dat betekent dat de MX-5 geen super stijve ophanging nodig heeft om zijn hellingshoek in de bochten onder controle te houden.
Dit wordt geholpen door zijn 1,5-liter motor van 132 pk, die iets kleiner is dan de instapmotor in de oude auto, waardoor Mazda hem meer achter de voorwielen kan plaatsen.

2022 Mazda MX-5

 De Mazda MX-5 is een briljante sportwagen. Het feit dat het de best verkochte sportwagen is, sterkt deze bewering alleen maar.
De grotere 184 pk  sterke 2.0-liter benzine biedt meer vermogen en koppel, maar weegt niet veel meer. Beide modellen hebben geen turbo, dus ze moeten op hoge toeren draaien voor maximale prestaties, maar dat is geen uitdaging in een auto die erg leuk is om snel te rijden.

2022 Mazda MX-5

Ondanks zijn zeer betaalbare prijs is de Mazda MX-5 goed uitgerust, zelfs de basismodellen hebben LED-koplampen, lichtmetalen 16-inchwielen, airconditioning, elektrische ramen, centrale vergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels, tractiecontrole, stabiliteitscontrole en heel wat airbags.

2022 Mazda MX-5

Dit soort eenvoudig rijplezier dat de Mazda MX-5 biedt, is moeilijk te vinden tegen elke prijs, maar hij is ook betrouwbaar en zuinig, wat hem nog aantrekkelijker maakt. Ervan uitgaande dat je slechts twee zitplaatsen nodig hebt en bagageruimte geen prioriteit is, lijkt het vrij moeilijk om zwakke punten te vinden.
De Mazda MX-5 is praktischer dan je zou verwachten van een sportwagen, met een behoorlijke kofferbak en ruimte voor twee volwassenen.

 Sportwagens hebben de neiging om zich te concentreren op de bestuurder, en deze Mazda MX-5 is daarop geen uitzondering, maar de ingenieurs van Mazda zijn er toch in geslaagd om de auto behoorlijk goed te laten werken voor een paar mensen. 
 

vanaf € 37..490

Emily A.

Vorig NieuwsCitroen Ami kenmerk
Volgende Nieuws2022 BMW X2 electric prijs en kenmerken: