2022 Mazda 6 Sedan prijs en kenmerken:

2022 Mazda 6 Sedan prijs en kenmerken:

Mazda 6 is een model met stijlvol design en technologie onder de sedans.

Een reeks updates aan het exterieur gaven de Mazda 6 een hoognodige opfrissing. De grille ziet er sportief uit en sluit aan op de vernieuwde koplampen met een slim ogende chromen sierstrip. De achterlichten zijn ook opnieuw ontworpen en er zijn nieuwe ontwerpen voor de lichtmetalen velgen.

Neem plaats in de bestuurdersstoel en je wordt begroet met een instrumentenpaneel bekleed met mooie zacht aanvoelende kunststoffen, een met leder bekleed stuurwiel en een 8-inch touchscreen waarmee je het infotainment systeem van de auto kunt afstellen en instellen. U kunt ook tussen de verschillende menu's schakelen met een draaiknop tussen de bestuurders- en passagiersstoel.

2022 Mazda 6 Sedan

Over zetels gesproken, de bestuurderszetel moet een comfortabele plaats zijn om tijd door te brengen. Elke Mazda 6 wordt geleverd met lendensteun die de belasting op uw rug tijdens lange ritten helpt verminderen, en het stuurwiel beweegt voor hoogte en bereik.

Er is niet veel ruimte voor de achterpassagiers. De beenruimte is goed, maar als je langer bent dan 1.80, is de hoofdruimte een beetje krap en is er niet veel ruimte voor drie volwassenen om naast elkaar te zitten.

2022 Mazda 6 Sedan

 

 Het interieur van de Mazda 6 is geweldig, dit interieur zou de BMW 3 Serie waar voor zijn geld kunnen geven,
Het is een gelijkaardig verhaal voor de bagageruimte van de Mazda 6. De sedan heeft een kofferbak van 480 liter, de smalle koffer bakopening belemmert de praktische bruikbaarheid nog meer, maar in de kofferbak is er tenminste een knop om de achterbank in de 60-40 configuratie op te klappen.

2022 Mazda 6 Sedan

Er zijn slechts vier uitrustingsniveaus om uit te kiezen. Elk daarvan heeft een indrukwekkende lijst standaard voorzieningen. Er zijn dus weinig extra opties om voor te betalen en slechts één optiepakket, zodat het eenvoudig is om te beslissen welke uitvoering het beste bij u past. De SE-L Lux Nav heeft waarschijnlijk de beste balans tussen prijs en uitrusting.

De Mazda 6 is een fijne auto om in te rijden. Hij is comfortabel op elke weg, zolang je de grootste wielopties vermijdt. Hij geeft ook vertrouwen op snelle landwegen, of je nu meer plezier beleeft in de Ford Mondeo of BMW 3 Serie.

Er zijn drie benzinemotoren en twee diesels om uit te kiezen in Mazda, als je niet veel kilometers maakt, is de 2.0 liter 165 pk benzinemotor de beste optie om te kiezen. Als je veel kilometers maakt, zijn de 2,2-liter diesels met een lager vermogen je beste keuze. Alle motoren kunnen worden geleverd met een handgeschakelde of automatische transmissie, met uitzondering van de best-in-class 2,5-liter benzine, die alleen automatisch is.

De Mazda 6 kreeg vijf sterren in de crashtests van Euro NCAP toen hij voor het laatst werd getest in 2013. De tests zijn sindsdien strenger geworden, maar de Mazda 6 heeft nog steeds een indrukwekkende lijst met veiligheidssets en hulpmiddelen voor de bestuurder. Elke auto heeft Blind Spot Monitoring met Rear Cross Traffic Alert, Adaptive Cruise Control en Lane Keeping Assist. Elke Mazda 6 heeft ook een head-up display, zodat u niet ver van de weg hoeft te kijken voor instructies van de satellietnavigatie of snelheidsbeperkingen. 
 

vanaf € 36.990

Emily A.

Vorig NieuwsNieuw model Togg functie:
Volgende NieuwsDe elektrische Nissan Micra is goedgekeurd voor de Europese markt: