2022 Maak kennis met de nieuwe BMW i4 M50 elektrische auto

2022 Maak kennis met de nieuwe BMW i4 M50 elektrische auto

Maak je klaar om de NIEUWE 2022 BMW i4 M40 elektrische auto op de weg te proberen en beleef er rijplezier mee

De 2022 BMW i4 is precies het tegenovergestelde van de volledig elektrische iX SUV-serie van zijn elektrische benadering, in plaats van een geheel nieuw voertuig dat vanaf de grond is ontworpen om op batterijen te rijden, is het een model met een aandrijflijn die in het frame van de bestaande i4-serie is geplaatst, waardoor de architectuur ervan wordt opgeschroefd.

 

 

Het belangrijkste hier is dat de waarheid hetzelfde blijft, ongeacht welke benadering de automaker kiest. Zoals getest in de BMW i4 M50 klasse, heeft de sedan alle typische designkenmerken van een elektrische auto, vermengd met het stijlvolle design van de i4 serie. De controversieel vormgegeven grille neemt een nieuwe vorm aan als een dik schild. Waar de uitlaatpijpen traditioneel zouden zijn, is er een diffuser achteraan. De auto in Frozen Portimao Blue metallic lak doet iedereen die hem ziet versteld staan. Dat is precies wat het is. Een goede elektrische auto. Onder de vloer ligt een 81,5 kilowattuur lithium-ion batterij. Hij is slechts 4,3 inch hoog, maar voegt een aanzienlijk gewicht toe aan zijn model. Let op de plaats van de in de vloer gemonteerde batterij en de enorme hoeveelheid kracht die het model heeft, de 5.018-pond wegende metalen bult vormen.

2022 BMW i4 M50 Electrıc

De voorste motor van de premium i4 M50 produceert 255 hp en de achterste 308 hp. De auto geeft bestuurders toegang tot 538 koppel. Dat is meer dan genoeg, zeker als je bedenkt dat al dat vermogen direct beschikbaar is, maar er is meer als je meer wilt. Als je de Sport Boost-functie gebruikt, komt de auto uit op 536 hp en 586 lb-ft. Terwijl de traditionele 4 Serie-varianten agressieve rijeigenschappen boden, kon de bestuurder met de i4 M50 nog verder gaan, en dat is gelukt.

Met zijn elektronisch begrensde topsnelheid van 140 km/u is de i4 op de M50 Autobahn net zo comfortabel bij 30 km/u. Toch is het genieten op hoge snelheid. Hij biedt een stille en plezierige ervaring voor een prestatiegerichte bestuurder.

2022 BMW i4 M50 Electrıc

Deze kracht van de i4 M50 heeft een keerzijde. De actieradius van de auto wordt geschat op slechts 245 mijl. Maar regeneratief remmen helpt de zaak.

2022 BMW i4 M50 Electrıc


Veel van de idrive 8 technologie is behoorlijk goed, zoals de adaptieve navigatie, die gebruik maakt van cloud-gebaseerde technologie voor snellere berekeningen. Toch blijft het navigatiesysteem achter bij Google Maps en Apple Maps, die kunnen worden gebruikt als Idrive wordt gekoppeld aan een smartphone. BMW wint als het zijn nieuwe iDrive 8 systeem lanceert. Het systeem met het gebogen dubbele scherm gaat verder dan het bestaande Idrive systeem dat in de meeste andere modellen van het BMW gamma te vinden is. De BMW i4 M50 is een uitstekende auto.

vanaf € 73.429

Emily A.

Vorig NieuwsMaak kennis met de nieuwe 2022 Honda e elektrische auto
Volgende NieuwsBent u klaar voor het leven met 2022 BMW IX?