2022 Jeep Wrangler 4xe Rubicon prijs en kenmerken:

2022 Jeep Wrangler 4xe Rubicon prijs en kenmerken:

De Jeep Wrangler 4xe Rubicon is een legendarische auto die met elk tijdperk meegaat, en hij is zowel op de weg als off-road behoorlijk goed.

Ontdek de Jeep Wrangler 4xe Rubicon:
De Jeep Wrangler is een legendarische auto die altijd met zijn tijd meegaat. Met de nieuwe 4xe Plug-in Hybrid is hij een innovatieve plug-in hybride geworden zonder ook maar iets van zijn oorspronkelijke kenmerken te verliezen. Het is een geweldige auto met ongeëvenaard vermogen, een iconisch design en een eindeloze honger naar avontuur.
De nieuwe Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid gaat de nieuwe mobiliteit suit dagingen aan met behoud van de essentiële kenmerken die hem legendarisch hebben gemaakt. De combinatie van elektromotor en turbobenzinemotor levert tot 380 pk met 637 Nm koppel, zelfs bij lage toerentallen.

2022 Jeep Wrangler 4Xe Rubicon

De hybride evolutie van de Wrangler respecteert de traditionele prestaties van Jeep SUV's en verhoogt hun efficiëntie. In hybride modus zijn het verbruik en de emissies lager in vergelijking met thermische motoren. In de volledig elektrische modus is het mogelijk om meer dan 53 km volledig autonoom te rijden zonder CO2 te produceren.

2022 Jeep Wrangler 4Xe Rubico

Plug-in hybride mobiliteit behoudt niet alleen de off-road prestaties van de Wrangler, maar verbetert deze ook. Dankzij de elektromotor die samenwerkt met de turbobenzinemotor, ontwikkelt de Wrangler de Scan Control door zelfs bij lage toerentallen een maximaal koppel te produceren. De Wrangler 4xe valt ook op door zijn vermogen om een volledig elektrische 4x4 zelfs in een lage versnelling te laten rijden.

2022 Jeep Wrangler 4Xe Rubico

Het design van de Wrangler toont de evolutie van een trouwe auto.
De grille met zeven sleuven, de accenten in de grilles en de koplam pomlijs ting. Ze zijn een eerbetoon aan de Jeep CJ.
De Wrangler onderscheidt zich duidelijk van de massa. Hij straalt kracht uit met zijn brede voorkomen en solide lijnen.

2022 Jeep Wrangler 4Xe Rubico

Het is een stille kracht voor uw dagelijkse ritten. De Plug-in Hybrid aandrijflijn biedt een rijbereik van meer dan 50 km in de stad en een gecombineerd bereik van maximaal 45 km.
Dit maakt de Wrangler 4xe zeer bruikbaar in de stad.
Het is de groenste Jeep en de meest capabele metgezel tijdens spannende off-road avonturen.
U kunt nog steeds genieten van een outdoor-ervaring die alleen Jeep biedt, en hij is ook nog eens milieuvriendelijk.
Hij brengt het hoogste niveau van rijplezier en prestaties in het terrein, lang geëerd in technologie. 
 

 

vanaf € 87.615

Emily A.

Vorig NieuwsOver de nieuwe Mercedes-Benz Vision EQXX
Volgende Nieuws2022 Hyundai IONIQ 5 maakt een kleine vernieuwing: