2022 Jaguar XE prijs en functies:

2022 Jaguar XE prijs en functies:

De Jaguar XE is een luxe sportieve sedan met een fun-to-drive premium interieur.

De Jaguar XE is een fun-to-drive en sportieve sedan met een premium interieur, maar met smalle achterstoelen en een ruimere keuze aan beschikbare motoren.
De Jaguar XE zet de BMW 3 Serie naar zijn hand, namelijk een premium sedan met echte sportieve pretenties.

Terwijl BMW's en Audi's erom bekend staan dat ze één stap van je achterbumper verwijderd zijn om je de stuipen op het lijf te jagen, duwt de Jag je over de rand omdat hij er zo boos uitziet met loensende lichten en een open grille.

Neem een kijkje binnenin en je ziet een heleboel tweaks die deze nieuwe auto onderscheiden van het oudere model. Deze omvatten een nieuwe versnellingspook die de draaiknop van de oude auto vervangt, veel zachtere huiden, en een vernieuwd infotainment systeem genaamd de Pivi Pro.

2022 Jaguar XE

Er is ook een digitaal bestuurdersdisplay met hoge resolutie en een touchscreen met ingebouwde draaiknoppen die ideaal zijn voor de klimaatregeling. Het ziet er allemaal erg stijlvol uit, maar het is niet zo intuïtief te bedienen als het iDrive-systeem in een BMW 3 Reeks.
De Jaguar XE voelt niet zo ruim aan als BMW. Natuurlijk is er voorin veel ruimte en zijn de stoelen standaard goed verstelbaar, maar als je naar achteren kijkt en bijna 1,80 m lang bent, is het moeilijk om hoofd- en beenruimte te vinden. Drie volwassenen naast elkaar vervoeren is zeker.

2022 Jaguar XE

 Als u een premium sedan wilt die leuk is om mee te rijden, gemakkelijk is om mee te leven en een uiterlijk heeft waarmee hij opvalt tussen de Duitse alternatieven, overweeg dan de Jaguar XE.
De kofferbak is in ieder geval behoorlijk ruim, en dankzij de brede opening is het relatief eenvoudig om wat koffers of een setje in te laden. Het is wel vervelend dat de achterbank niet kan worden opgeklapt om lange of volumineuze ladingen te vervoeren.

2022 Jaguar XE

Als u van plan bent uw Jaguar XE te gebruiken om door de stad te cruisen, is de motor die u zoekt 250 pk benzine. Geef diesel echter niet helemaal op. Door de toevoeging van mild hybrid - technologie is het vermogen toegenomen en is de auto efficiënter dan ooit, met een gemiddeld verbruik van 58,5 mpg en een CO2-uitstoot van 127 g/km.

De Jaguar XE is behoorlijk stil op snelheid, maar je hoort wel iets meer wind- en bandengeruis dan in de super-ontspannen BMW 3 Serie. Hij is echter bijna net zo comfortabel als de BMW en de standaard acht traps versnellingsbak is soepel bij lage snelheden en reageert vrij snel op de peddels aan het stuurwiel.


Al met al, als u op zoek bent naar een sportieve sedan waarmee u gemakkelijk kunt leven, is de Jaguar XE een goede keuze, maar verwacht niet dat u te veel lange vrienden meeneemt alleen voor de rit. Bekijk de Jaguar XE om te zien hoeveel u kunt besparen op een exemplaar. 
 

vanaf € 59.013

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Aston Martin DB11 V8 Coupe prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2022 Mitsubishi Pajero Sport GSR prijs en kenmerken.