2022 Jaguar F-Pace prijs en functies:

2022 Jaguar F-Pace prijs en functies:

De Jaguar F-Pace is een SUV die leuk is om te rijden, stijlvol is vormgegeven en een geweldig infotainment systeem heeft.

De Jaguar F-Pace is een stijlvolle premium SUV die onlangs flink is geüpdatet. De andere SUV van Jaguar is groter dan de E-Pace en heeft hem afgestemd op alternatieven als de Audi Q5, BMW X3 en Mercedes GLC.

 Zijn opvallende grille, luchtinlaten, slanke koplampen en rondingen in de motorkap geven hem een sportieve look, maar het is op de een of andere manier een klasse vollere inspanning dan een aquatische.

Het interieur van de F-Pace heeft nooit kunnen wedijveren met dat van de Duitsers, maar deze update heeft alles drastisch veranderd. Teleurstellende kwaliteit en glansloze technologie zijn verdwenen en vervangen door luxueuze bekleding, pluche materialen en een echt mini-Bentley gevoel.

2022 Jaguar F-Pace

Een deel van het visuele drama is het nieuwe 11,4-inch gebogen touchscreen van de F-Pace. Het is prachtig geplaatst op het dashboard om te helpen tijdens het rijden, en het is naadloos geïntegreerd in het gestroomlijnde design. BMW's iDrive en Mercedes' MBUX-systemen zijn allebei gemakkelijker te gebruiken tijdens het rijden, maar met het touchscreen voor onderweg is Jaguars poging scherp, responsief, boordevol functies en uiterst eenvoudig te navigeren. En nog belangrijker: Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard.   2022 Jaguar F-Pace Auto's boven het gamma zijn ook voorzien van stijlvolle digitale wijzerplaten voor de bestuurder en een achteruitkijkspiegel die je kunt ombouwen van een standaard glazen reflectie tot een camera die op de achterklep is gemonteerd. Het ziet er geweldig uit, maar werkt ook goed. Het is wel jammer dat de aanraakgevoelige stuurwiel knoppen van de F-Pace wat onhandig in gebruik zijn.

De F-Pace is niet de breedste auto in de klasse van middelgrote premium SUV's, maar hij is verre van krap met een ruime kofferbak en bagageruimte voor vier personen.

Als u drie volwassenen achterin moet vervoeren, zult u het krapper vinden dan anderen en er is geen optie voor zeven zitplaatsen. U krijgt nog steeds een goede bot die groter is of overeenkomt met alle concurrenten.

 

Benzine-, diesel- en benzine-elektrische plug-in hybride motoren zijn beschikbaar voor uw F-Pace. Als u jaarlijks weinig kilometers maakt en vooral in de stad rijdt, volstaat de soepele, stille maar krachtige 250 pk P250-benzine. Rijd je meestal meer kilometers op de snelweg, dan is 204pk voldoende. Dankzij zijn mild hybride technologie zal hij een beter brandstofverbruik opleveren en zal je bij lage toerentallen een krachtiger gevoel krijgen.2022 Jaguar F-Pace

Natuurlijk, als je van plan bent om je F-Pace voor je werk te gebruiken of regelmatig korte stadsritjes te maken, is er ook nog de plug-in hybride, die het goedkoopst is om te bezitten als je je de opstart kunt veroorloven. Als u dat doet, zult u merken dat het een geweldige optie is, levendig, elegant en zeer zuinig bij correct gebruik, en u zult hem regelmatig moeten opladen om het beste brandstofverbruik te krijgen.

De krachtige en sonore zescilinder benzine- en dieselmotoren zijn de snelste in het gamma en helpen u optimaal te profiteren van de scherpe besturing, de uitstekende carrosserie beheersing en het geweldige rijgedrag van de F-Pace. Als u echt op zoek bent naar prestaties, is er ook nog de SVR met V8-motor. Ze zijn allemaal comfortabel en stil, ook in de stad, en alleen de grootste wielkeuze kan het rijgedrag enigszins beïnvloeden.

vanaf € 76.647

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Mitsubishi L200
Volgende Nieuws2022 Range Rover EVOQUE prijs en kenmerken: