2022 Jaguar E-Pace SUV prijs en functies:

2022 Jaguar E-Pace SUV prijs en functies:

De nieuwe Jaguar E-Pace SUV heeft een oogstrelend design en een zuinigere elektromotor.

De eerste luxe compacte SUV van Jaguar, de Jaguar E-PACE, heeft een herzien exterieur design, geavanceerde technologieën en een 1,5-liter 160 pk motor.
Terwijl de nieuwe Jaguar E-PACE de ideale combinatie van opvallend design en dynamische prestaties biedt, zijn de opgefriste koplampen een van de eerste onderscheidende details in het design. De volledige LED-stopgroep, die ook aan de achterzijde van de auto is aangebracht, weerspiegelt de technologie en moderniteit van de New Jaguar E-PACE. Voor wie een meer dynamisch design wenst, omvat het R-Dynamic Pakket een glanzend zwarte onderbumper, een verchroomde rand rond de zijdelingse luchtinlaat en wielen met een Contrast Diamond Turned afwerking. Bovendien kan het Exterior Design Package Black Pack op alle uitrustingsniveaus als optie worden gekozen.

2022 Jaguar E-Pace SUV

Het interieur van de nieuwe Jaguar E-PACE zet de norm in zijn klasse met zijn materiaalkwaliteit en comfort. Het middelpunt van het interieur is het Pivi Pro HD touchscreen infotainment systeem met 11,4-inch gebogen glas geïntegreerd in het midden van de console. Het dubbel gecoate glazen scherm is voorzien van antireflectie technologie en vermindert vingerafdrukken.

2022 Jaguar E-Pace SUV

De nieuwe versnellingspook in het op de bestuurder gerichte interieur draagt bij aan de luxueuze uitstraling met cricketbal stiksels en metalen materialen aan de onderzijde. Het nieuwe design van het stuurwiel, bekend van de volledig elektrische Jaguar I-PACE, is ook voorzien van metalen schakel paddles.

2022 Jaguar E-Pace SUV

Efficiënte 1.5-liter Ingenium motor:
De nieuwe Jaguar E-PACE is gebaseerd op Jaguars premium crossover- architectuur. De 1,5-liter driecilinder turbobenzinemotor onderscheidt zich als het nieuwste lid van de efficiënte Ingenium-motoren familie. De 1,5-liter motor biedt hoge prestaties met een uitstekend rendement en een lage wrijvingscoëfficiënt die bijdraagt tot het brandstofverbruik. De 1,5-liter motor met mild hybride technologie brengt 160 pk over op de voorwielen met een automatische transmissie met 8 versnellingen. De motor, die gemiddeld 8,0 liter brandstof per 100 kilometer verbruikt, accelereert de New Jaguar E-PACE in 10,3 seconden van 0 naar 100 km/u.

 

Emily A.

vanaf € 62.914

Vorig NieuwsLamborghini zal doorgaan met de productie.
Volgende NieuwsDe nieuwe Alpine A4810 conceptwagen: