2022 Hyundai IONIQ 5 maakt een kleine vernieuwing:

2022 Hyundai IONIQ 5 maakt een kleine vernieuwing:

Hyundai IONIQ 5 zal innoveren grotere batterij en digitale spiegel en zal klaar zijn in een paar maanden.

       

De Ioniq 5 is nog niet zo lang te koop, maar Hyundai is al begonnen met het aankondigen van updates. Het grote nieuws is letterlijk een groter accupakket en er zal alleen maar meer veranderen.

Natuurlijk is dit geen make-over, maar de veranderingen die Hyundai zegt door te voeren op de Ioniq 5 zijn opmerkelijk. Allereerst de accu. De versie met het grootste accupakket heeft momenteel een capaciteit van 73 kWh, maar die capaciteit zal toenemen tot 77,4 kWh. In beide gevallen gaat het om brutocapaciteit. Ondertussen was de verhuizing niet al te verrassend, aangezien de tweede capaciteit al in Noord-Amerika werd geleverd. Wat dit precies gaat opleveren qua WLTP range is nog niet bekend, maar duidelijk is wel dat het op dit moment meer zal zijn dan de 481 km die in het best-case scenario wordt genoemd.

2022 Hyundai IONIQ 5

Bovendien kan de batterij in korte tijd worden klaargemaakt in de vorm van koelen of verwarmen voor snelladen. Dit zou het laadproces nog meer moeten versnellen.Digitale spiegels: Ook bekend van de Hyundai Ioniq 5, Audi E-tron, Lexus ES en Honda E-camera's, zijn er binnenkort digitale binnen- en buitenspiegels. In plaats van spiegels, wat alle gevolgen heeft voor het uiterlijk en de weerbestendigheid.

2022 Hyundai IONIQ 5

Intelligent Frequency Shock Absorbers, zoals Hyundai de schokdempers noemt, verhogen het comfort nog meer. Er zijn enkele kleine uitrustingsverschillen. Zo is het straks mogelijk om de zwarte spatbord- en bumper randen van de basisversies te combineren met de volledige LED-verlichting van de duurdere versies. De aangepaste Hyundai Ioniq 5, komt in de tweede helft van het jaar op de markt, en tegen die tijd zullen er ongetwijfeld meer details volgen. 
 

Emily A.

 

 

Vorig Nieuws2022 Jeep Wrangler 4xe Rubicon prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsNieuwe Singer Porsche 911 Turbo Restomod prijs en kenmerken: