2022 Chery Arizzo 8 prijs en kenmerken:

2022 Chery Arizzo 8 prijs en kenmerken:

Met de 2022 Chery Arizzo 8, bereidt het zich voor om zijn sedan line-up uit te breiden.

De naam en de afmetingen van de Arrizo 8 doen vermoeden dat hij boven op de kleinere Arrizo 5 Plus en Arrizo 5 Pro sedans zal komen te staan.

Het design is typisch voor een sedan met moderne verbrandingsmotor, met een grote grille, LED-verlichtingseenheden over de hele breedte aan beide uiteinden, chromen details en een aflopende daklijn. De achterzijde doet enigszins denken aan de Toyota Camry, maar dan met vier uitlaatpijpen. Bovendien heeft de auto met dubbele uitlaten een ander uitrustingsniveau.

2022 Chery Arizzo 8

Binnenin de Chery Arrizo 8 bevindt zich een keurig dashboard dat de laatste trends in de gaten houdt. De vrijstaande digitale cockpit is voorzien van twee 12,3-inch schermen, de luchtroosters zijn optisch gekoppeld, het stuur met platte bodem is tweekleurig en de middentunnel is hoog gemonteerd. De bekleding lijkt van een hogere kwaliteit dan die van oudere Chery - modellen, waarin leder, hout en metaal werden gecombineerd. Het ontwerp van de deurkaarten lijkt sterk op dat van de Lexus LC.he

2022 Chery Arizzo 8

Het motoren aanbod omvat een 1,6-liter turbomotor met 194 pk en 290 Nm koppel, en een krachtigere 2,0-liter turbomotor met 250 pk (187 kW/254 pk) en 390 Nm koppel. In beide gevallen wordt het vermogen via een zeven traps dual-clutch transmissie naar de vooras gestuurd.

De Chery Arrizo 8 wordt in het derde kwartaal van 2022 bij de Chinese dealers verwacht. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

 

Emily A.

Vorig NieuwsAcura verlaat China:
Volgende Nieuws2022 MG4 elektrische teaser vrijgegeven: