2022 BMW X7

2022 BMW X7

De BMW X7 maakt zich op om in 2022 voor het eerst te verschijnen met zijn gesplitste koplampen.

De BMW X7 SUV krijgt deze zomer een opfrisbeurt met nieuwe styling en technologie- en motorupdates.

Het SUV vlaggenschip behoudt het bestaande zeven zits concept, met drie passagiersstoelen op de tweede rij en twee passagiersstoelen achterin.

Om de luxe te maximaliseren, omvat de standaarduitrusting nu automatische klimaatregeling met vier zones en een panoramisch dak. Beide voorstoelen zijn standaard verwarmd, alle achterstoelen kunnen optioneel worden verwarmd. Voor de X7 zullen diverse opties leverbaar zijn, waaronder stoelventilatie en massagefunctie, surround sound-systeem en verwarmd stuurwiel en armsteun.

New BMW X7

In het nieuwe design zijn het grootlicht en dimlicht onderaan voorzien, en de richtingaanwijzers en LED-koplampen bovenaan.

De X7 is voorzien van het nieuwste BMW iDrive besturingssysteem dat geoptimaliseerd is voor gebruik via touchscreen, gebarenbediening en stem activatie. Het is prominent bovenin het dashboard geplaatst en heeft een nieuw, gebogen design. Andere kenmerken zijn de optie van een cloud gebaseerd navigatiesysteem en een optionele digitale sleutel met smartphone-integratie.

New BMW X7

Het vlaggenschip van de X7, de M60i xDrive, krijgt een 4,4-liter V8. Ook wordt de nieuwe zescilinder benzinemotor aangeboden die voor het eerst te vinden is in de X7 xDrive 40i. Er zal ook een opgewaardeerde zescilinder dieselmotor beschikbaar zijn. Alle drie de motoren worden gekoppeld aan een mild hybride systeem en een automatische acht traps transmissie. 
 

Vorig NieuwsHet nieuwe Audi Urbansphere EV Concept voertuig:
Volgende NieuwsMG ZS elektrisch: