2022 BMW X5 met prijzen vanaf € 68.976

2022 BMW X5 met prijzen vanaf € 68.976

Hoge prestaties met BMW X4 design, vernieuwde stijl en uitstekend rijgedrag.

De BMW X4 neemt veel goede dingen over van de X3 waarop hij is gebaseerd, en dat zijn een mooi interieur, een goed infotainment systeem en een prettig rijgedrag.
De BMW X4 is een stijlvolle coupé versie van de BMW X3. Hij zit qua afmetingen boven de BMW X2 en onder de BMW X6, en biedt wat ruimte en praktische mogelijkheden voor een gestroomlijnder uiterlijk.

2022 BMW X4


Het instapmodel, de BMW X4 Sport, wordt geleverd met een 6,5 inch infotainment scherm op het dashboard. De menu's zijn logisch ingedeeld en het scherm met extreem hoge resolutie is onderweg gemakkelijk af te lezen. Kies een BMW X4 M Sport met een hogere specificatie of betaal extra voor het Professional Navigation pakket en u krijgt een groter 10,3 inch infotainment scherm.

De voorstoelen van de BMW X4 bieden meer dan voldoende ruimte om te liggen, zelfs als u erg lang bent. Het stuurwiel is verstelbaar in hoogte en reikwijdte, en de standaard sportstoelen houden u stevig op uw plaats zonder te strak aan te voelen.

 

2022 BMW X4

De koffer bakbodem van de BMW X4 is mooi vlak en vierkant, zonder opening bij de ingang om zware tassen op te tillen. Als u de achterbank neerklapt, hebt u nog altijd 200 liter minder ruimte over.

 BMW biedt de keuze uit vier- en zescilinder motoren in benzine- en dieseluitvoering. Tijdens het cruisen werkt de BMW X4 met voorwielaandrijving om brandstof te besparen, maar hij is uitgerust met een all-wheel-drive systeem dat kracht naar de achterwielen stuurt bij plotseling accelereren of wanneer slip wordt gedetecteerd.

2022 BMW X4

Alle auto's hebben standaard een uitstekende acht traps automaat, wat betekent dat er geen optie is voor een handgeschakelde transmissie.

De keuze van de groep viel op BMW's viercilinder 2,0-liter xDrive20d diesel, die met 190 pk en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 8,0 seconden alle prestaties biedt die je je maar kunt wensen. Hij haalt officieel 52mpg, dus een mpg in de lage 40s is zeker haalbaar in de echte wereld.

De BMW X4 blijft opmerkelijk rechtop en kalm wanneer hij door een bochtige B-weg navigeert. Het vier wielaandrijving systeem heeft ook een achterwaartse vermogensafgifte wanneer het wordt ingedrukt voor een meer innemende rijervaring. De zwakste schakel in dit alles is de besturing van de BMW X4, die kunstmatig zwaar aanvoelt en een beetje oncommunicatief is voor een SUV die kan bogen op een goede wegligging.
 U kunt de BMW X4 ook uitrusten met een adaptief onderstel, waarmee u het weggedrag met een druk op de knop kunt aanpassen. 


vanaf € 68.976

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Nieuwe Mazda CX-5 vanaf € 36.490
Volgende Nieuws2022 Audi RS6 Avant met prijzen vanaf € 198.531,54