2022 BMW X3 met prijzen vanaf 66.328

2022 BMW X3 met prijzen vanaf 66.328

Het is de auto van de BMW X3 familie, die zowel benzine, diesel en elektrische brandstof versies heeft.

De BMW X3, eersteklas familie Als het gaat om de SUV-familie, is hij praktisch en comfortabel, en levert hij tegelijkertijd een sportievere rit dan gemiddeld.

Zeker, hij heeft niet de prachtige dubbele grille zoals de grotere X5, of de loensende koplampen zoals zijn andere rivaal, de Alfa Romeo Stelvio, maar hij ziet er nog steeds goed uit als je hem vergelijkt met een andere vrij tamme rivaal, de Audi Q5.

 2022 BMW X3


De BMW X3 heeft een vergelijkbaar verhaal in zijn interieur, waar het gestroomlijnde cabinedesign beter is dan dat van zijn eerder deftige concurrent, Audi, en de materialen luxueuzer zijn dan die van een andere concurrent, de Mercedes GLC. U kunt deze auto's ook krijgen met meer fancy infotainment gadgets, waaronder bewegingsbesturing die zeker indruk zal maken op jongere passagiers.

 

2022 BMW X3
De zetels van de BMW X3 zijn niet zo hightech, ze zijn niet standaard elektrisch verstelbaar, maar ze zijn tenminste bekleed met leder en bieden u voldoende ruimte om te liggen. achteraan breder
 Hoewel hij niet zo comfortabel is als zijn rivaal, de Mercedes GLC, is er ruimte voor drie volwassenen om naast elkaar te zitten, en de grote kofferbak van BMW heeft een zeer grote bagagecapaciteit, wat ideaal is om mee te nemen.

 De nieuwe BMW X3 ziet er misschien vrijwel hetzelfde uit als het oude model, maar hij zit boordevol hightech voorzieningen die het rijden gemakkelijker en ontspannender maken.
Zo indrukwekkend als BMW's laadvermogens zijn, zo avr is het motorenaanbod. Allemaal krachtig, zuinig en heel stil onderweg.

2022 BMW X3

Kies het 2.0-liter benzinemodel als u veel tijd in de stad doorbrengt, of het dieselmodel als snelwegkilometers belangrijker voor u zijn. Als u sportwagenprestaties wilt van de praktische SUV voor uw gezin, en u wilt het hoge brandstofverbruik matigen, dan is er de snelle M40i. Aan de andere kant is er de benzine-elektrische plug-in hybride die 28 mijl kan afleggen op elektriciteit alleen.

Pottenkijkers in de stad voelen ook aan als thuis, dankzij het onderstel, dat hobbels in de weg mooi wegwerkt. Je krijgt ook standaard een automatische transmissie met acht versnellingen om het stop-and-go verkeer te helpen verlichten, het is een van de beste in de business.

Dit helpt zeker om de BMW X3 zeer ontspannend te maken om in te rijden, maar als dat nog niet genoeg is, kunt u hem krijgen met een overvloed aan rij-assistentie voorzieningen die het reizen over lange afstanden nog meer stress-vrij maken. Deze functies dragen er ook toe bij dat de BMW X3 een van de veiligste familie-SUV's op de markt is en bovenaan uw SUV verlanglijstje verdient te staan.

Neem een kijkje in een BMW X3 als u wilt zien hoeveel u kunt besparen. 


vanaf € 66.328

Emily A.

Vorig NieuwsChevrolet presenteert SEMA 650 pk terreinwagen
Volgende NieuwsWordt geleverd met Honda Gyro Baldakijn:e