2022 BMW X2 electric prijs en kenmerken:

2022 BMW X2 electric prijs en kenmerken:

De BMW X2 is een auto die zijn sportieve pretentie duidelijk waarmaakt.

De BMW X2 is een compacte SUV met een stijlvolle carrosserie en een goed afgewerkt interieur
De BMW X2 combineert de praktische eigenschappen van een SUV met de stijl die u verwacht in een kleinere hatchback of coupé. Hij deelt veel mechanische onderdelen met de BMW X1, maar u kunt ze gemakkelijk uit elkaar houden dankzij de meer aflopende styling en de opvallend schuin aflopende daklijn van de X2.

2022 BMW X2 electric

Zelfs het instapmodel van de BMW X2 heeft open ventilatieopeningen in de voorbumper, sportieve zijskirts en funky, vierkant gevormde wielkasten die eruitzien alsof de BMW designers hun passer aan de kant hebben gelegd en in plaats daarvan met een spirograaf zijn gaan tekenen.

 De logische lay-out van het dashboard, de duidelijke en beknopte instrumenten en de zacht aanvoelende materialen helpen om het interieur van de BMW X2 even comfortabel en intuïtief te laten aanvoelen.

Dankzij de ruime stoel- en stuurverstelling van de X2 zit u comfortabel genoeg om geen enkel probleem te hebben, of u nu klein of groot genoeg bent voor een professionele basket balcarrière.

2022 BMW X2 electric

Het infotainment display is een ander hoogtepunt, dankzij het duidelijke display, de eenvoudige draaiknop en de standaard satellietnavigatie, die veel eenvoudiger te programmeren is dan op de Jaguar E-Pace en Volvo XC40.
De kofferbak van de BMW X2 is lekker ruim, dus u zult geen probleem hebben om een week aan bagage in te pakken voor uw volgende gezinsvakantie.

2022 BMW X2 electric

Als u van plan bent uw BMW X2 te gebruiken voor lange gezinsreizen, zult u M Sport-modellen met een verlaagd, verstijfd onderstel willen vermijden. Zeker, dat maakt ze behoorlijk wendbaar voor een lange SUV in de bochten, maar op ruwe wegen en in de stad zult u elke hobbel vanuit uw stoel voelen. Gelukkig helpt de optionele adaptieve ophanging de stijve ophanging van de X2 te neutraliseren, vooral bij hoge snelheden, maar op snelwegen is er nog steeds wat wind- en bandengeruis.

In de stad is het iets rustiger, zeker als u kiest voor een van de probleemloze benzinemotoren in plaats van de zuinigere dieselmotoren, maar u zult moeite hebben om uw weg te vinden in het verkeer omdat de kleine achterruit en dikke deurstijlen van de X2 voor veel motorgeluid zorgen.

U krijgt in elk geval volop rijhulp systemen om u veilig te houden, en u kunt de rijcapaciteiten van de BMW X2 in de stad opkrikken als u extra betaalt voor de file-assistent die bij maximale snelheden voor u optrekt, remt en zelfs stuurt.

Dit alles maakt van de BMW X2 een stijlvolle kleine SUV die het overwegen waard is, en vooral leuk genoeg om zich te onderscheiden van de massa. 
 

vanaf € 45.961

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Mazda MX-5 prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsInformatie over de nieuwe Ford Bronco Everglades: