2022 BMW M8 Gran Coupe prijs en kenmerken:

2022 BMW M8 Gran Coupe prijs en kenmerken:

De BMW M8 Gran Coupé is een auto met de perfecte cabine en de prestaties van een supersportwagen.

De BMW M8 Gran Coupé is een grotere, praktischere versie van de M8 Coupé met dezelfde 625 pk motor, maar met een praktischere vierdeurs carrosserie met een grotere kofferbak en vier zitplaatsen. Dus, als je een M auto wilt, maar te veel vrienden hebt, heeft BMW je rug.

Hij heeft agressievere bumpers, vier grote uitlaatpijpen, nieuwe lichtmetalen velgen en een heleboel optionele koolstofvezel details om hem te onderscheiden van de standaard BMW 8 Reeks Gran Coupé. Het interieur is voorzien van lederen bekleding op de deuren, het combi-instrument en de stoelen, en hetzelfde glanzende iDrive Professional infotainment systeem en digitale display voor de bestuurder als in de 8 Reeks.

2022 BMW M8 Gran Coupe

De Gran Coupé is iets langer dan de 8 Serie Coupé en de breedste auto die BMW momenteel produceert, dus de ruimte binnenin is goed voor vier volwassenen. Terwijl die voorin langer kunnen worden, kunnen alleen heel lange mensen klagen over de ruimte achterin. De grote middenconsole achterin de Gran Coupe maakt het wat lastig om een middelste passagier mee te nemen.

2022 BMW M8 Gran Coupe

 De M8 Gran Coupe is een indrukwekkend staaltje techniek, maar je kunt niet anders dan denken dat de M850i de keuze van de serie is.

2022 BMW M8 Gran Coupe
Onder de kap van de BMW M8 Gran Coupe ligt een 625 pk sterke versie van de twin-turbo V8 uit de M850i. Deze unit heeft veel onderdelen gemeen met de BMW M5 Competition, waaronder de koppeling met vierwielaandrijving waarmee de M8 Gran Coupé in ongeveer drie seconden van 0 naar 100 km/u accelereert.

2022 BMW M8 Gran Coupe

Prestaties zijn geen probleem, en bochten neemt hij ook niet, want de M8 voelt in de meest agressieve rijmodi veel wendbaarder aan dan hij voor zijn formaat zou moeten zijn. Toch, als je echt waarde hecht aan een pure rijervaring, zijn er betere M auto's in de aanbieding. De Gran Coupé voelt ook altijd solide aan, wat een beetje vermoeiend wordt en ingaat tegen het ruime, luxe gevoel. 
 

vanaf € 208.245

Emily A.

Vorig NieuwsKomt de 2022 Jeep Commander naar Europa?
Volgende Nieuws2022 Dacia Spring Electric prijs en kenmerken: