2022 BMW i7 gespot op het circuit van de Nürburgring:

2022 BMW i7 gespot op het circuit van de Nürburgring:

Laatste voorbereidingen worden getroffen voor de levering.

De i7 wordt samen met de BMW 7-serie geproduceerd in de fabriek in Dingolfing. Een elektrische versie van de 7 Serie zal dit najaar beschikbaar zijn. Op de onlangs vrijgegeven video is te zien dat het bedrijf zowel modellen met elektrische als met verbrandingsmotor aan het testen is op het circuit van de Nürburgring. We hebben de afgelopen dagen modellen zonder camouflage kunnen betrappen. Hoogstwaarschijnlijk zullen de laatste controles worden uitgevoerd voor de levering.

We kunnen gemakkelijk zeggen dat een van deze voertuigen de elektrische i7 is. Hoogstwaarschijnlijk zal het bedrijf het gereedschap testen om de laatste controles en wijzigingen uit te voeren.
Volgens de EPA-waarden heeft het voertuig een actieradius van 482 km. Het voertuig, dat een laadvermogen heeft van 195 kilowatt, kan een bereik van ongeveer 130 km afleggen in 10 minuten in DC-opladen, en heeft een 101,7 kWh batterij.

We kunnen stellen dat er een grote revolutie heeft plaatsgevonden in het interieur van het voertuig. BMW hecht veel waarde aan luxe en biedt zijn gebruikers een heel andere ervaring met het 31-inch 8K-scherm. Met de nieuwe functies die zijn toegevoegd, kan bovendien dezelfde ervaring worden geboden vanaf de achterkant en de voorkant van het voertuig. De leveringen van de nieuwe 7-serie en i7 staan gepland om in de herfst te beginnen.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsMercedes GLB facelift 2023 met plug-in hybride aandrijving:
Volgende NieuwsMG heeft 1 miljoen verkopen bereikt: