2022 BMW 2 Serisi Active Tourer fiyat ve özellik:

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer fiyat ve özellik:

Maak kennis met de nieuwe architectuur en het nieuwe design van de 2022 BMW 2 Reeks Active Tourer Plug-in Hybrid.

Deze nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer plug-in hybride is de compacte MPV van het Duitse merk en concurreert met de Mercedes B-Klasse, Ford S-MAX en Volkswagen Touran. In tegenstelling tot Ford en Volkswagen zal BMW echter wel met een plug-in hybride aandrijflijn verkrijgbaar zijn. De nieuwe Active Tourer komt in 2022 op de markt met een keuze uit diesel- of mild hybrid-benzine motoren; deze worden gevolgd door twee plug-in hybride opties, die de 225xe zullen vervangen die in de zomer is uitgebracht. Allemaal gekoppeld aan een zeven traps dual-clutch transmissie.

2022 BMW 2 Serie Active Tourer

De nieuwe 225e xDrive en 230e xDrive Active Tourer zullen respectievelijk 241 en 321 pk leveren. In beide gevallen drijft een driecilinder benzinemotor de voorwielen aan, terwijl een elektromotor de achterwielen aandrijft voor vierwielaandrijving en een elektrisch rijbereik van ongeveer 80 mijl. De maximale laadsnelheid is ten opzichte van de vorige generatie verhoogd van 3,7 kW naar 7,4 kW. Wie thuis een stopcontact heeft, kan de batterij nu in tweeënhalf uur volledig opladen.

Binnenin is de nieuwe MPV geïnspireerd op de elektrische SUV van het vlaggenschip van de BMW iX, met een gebogen display dat een 10,25-inch digitaal bestuurdersdisplay en een 10,7-inch display in het midden omvat. Daaronder bevindt zich een ideale opbergruimte voor uw smartphone, die kan worden uitgerust met een draadloos oplaad pad. Draadloze Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard, plus de Active Tourer kan over-the-air (OTA) software-updates ontvangen en is compatibel. Met de My BMW app kunnen autobezitters hun auto vinden en het opladen beheren.

2022 BMW 2 Serie Active Tourer

Hoewel de wielbasis van de Active Tourer ongewijzigd blijft ten opzichte van het vorige model, is het nieuwe model groter dan de vorige generatie; hij is 32 mm langer, 24 mm breder en 21 mm hoger. De cabine ruimte is verbeterd, met meer hoofdruimte voor en achter. De achterbank is voorzien van ISOFIX-kinderzitjes en kan in een 40:20:40-verhouding worden opgeklapt, waardoor de bagageruimte in de plug-in hybride versie tot 1.370 liter toeneemt.

 Sport, Luxe en M Sport. De Sport heeft lichtmetalen 17-inch wielen, sportstoelen met stoffen bekleding, LED-koplampen, een achteruitrijcamera en andere uitrustingen. De Luxury heeft 17-inch wielen, aluminium buitenbekleding, lederen bekleding en verwarm bare voorstoelen.

2022 BMW 2 Serie Active Tourer

M Sport ten slotte voegt een nieuw ontworpen voorbumper, lichtmetalen 18-inch wielen, adaptieve M-vering, adaptieve LED-koplampen, inklapbare buitenspiegels, verwarmde sportstoelen met Alcantara-bekleding, draadloos opladen van smartphones en een opgewaardeerd instrumentenpaneel toe. De lijst met optionele extra's omvat veiligheidssystemen zoals een panoramisch schuifdak, een Harman Kardon - geluidssysteem met 12 luidsprekers en actieve cruise control met stop-and-go-functie, deze systemen houden een veilige afstand aan (tussen 19 en 112 mph) terwijl een ingestelde snelheid wordt aangehouden.

Emily A.

vanaf € 41.558.00

Vorig NieuwsNissan Micra Kiiro prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsNieuwe Toyota Yaris Cross Hybrid prijs en kenmerken: