2022 Audi RS6 Avant met prijzen vanaf € 198.531,54

2022 Audi RS6 Avant met prijzen vanaf € 198.531,54

De Audi RS6 Avant is comfortabel, ruim, goed ontworpen, voelt goed aan, is stil en tegelijkertijd snel.

De Audi RS6 Avant is een doe-het-alles auto. Hij is ongelooflijk snel, maar hij is ook stil, comfortabel en ruim. Een Mercedes E63 S Estate is nog ruimer.
 Terwijl de motoren van Audi's andere prestatiemodellen werden ingekrompen of omgebouwd tot dieselmotoren, is de RS6 erin geslaagd om onaangeroerd te blijven.

Ja, hij heeft nog steeds een 600 pk sterke V8-motor onder zijn kap, die vijf mensen en hun bagage in 3,6 seconden naar 100 km/u en 160 km/u kan stuwen.

2022 Audi RS6 Avant


Zoals bij de meeste Audi's valt ook het interieur van de RS6 op. De kwaliteit is geweldig en er zijn een aantal uitstekende extra's die u laten weten dat dit model sportief is, zoals een sportstuur en versnellingspook, sportstoelen en veel RS6-badges. Opgewaardeerde zetels en rode of grijze designpakketten kunnen als optie worden toegevoegd om de zaken nog persoonlijker te maken.

2022 Audi RS6 Avant

Je krijgt standaard minstens drie infotainmentschermen, met een set ultraheldere en aanpasbare digitale wijzerplaten voor de bestuurder, plus twee touchscreens op elkaar gestapeld op het voorpaneel.

Het bovenste scherm is voor de klassieke infotainmentsystemen, terwijl het onderste scherm voor de klimaatregeling dient. Ze zijn helder, gemakkelijk te volgen en hebben een handige haptische feedbackfunctie die het gevoel geeft dat je op fysieke knoppen drukt.

 

2022 Audi RS6 Avant 
 De RS6 Avant is direct breder en praktischer, maar de E 63 S Estate van Mercedes heeft een grotere kofferbak. Toch passen er probleemloos vier volwassenen in de RS6 en is de kofferruimte groot genoeg voor een paar grote koffers en extra handbagage of zachte tassen.

 In vergelijking met de standaard A6 Avant heeft hij de monumentale V8-motor, een bredere houding, een lagere, stijvere ophanging en een agressieve vierwielbesturing. Je kunt er peperdure optionele koolstofkeramische remmen aan toevoegen om ervoor te zorgen dat hij blijft zoals hij gaat.

Maar als je daar je buik van vol hebt, is de RS6 ook een comfortabele cruiser. Luchtvering is standaard of adaptieve stalen veren zijn optioneel, maar met beide gemonteerd is de RS6 comfortabel bij alle snelheden. Hij is ook erg stil op de snelweg, waar hij tijdens een lange reis kilometerslang doorrijdt. 


vanaf 198.531.54

Emily A.

Vorig Nieuws2022 BMW X5 met prijzen vanaf € 68.976
Volgende Nieuws2022 Mercedes-Benz EQB met prijzen vanaf € 64.031